Vliegt de winkels uit: de virale schoudertas van Uniqlo is er nu ook in corduroy

Style

Vliegt de winkels uit: de virale schoudertas van Uniqlo is er nu ook in corduroy

Ismay Gijsen
Door

Ismay Gijsen

Gepubliceerd op

3 september 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Uniqlo

Gepubliceerd op

3 september 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Uniqlo

De schoudertas van Uniqlo is inmiddels niet weg te denken uit onze garderobe. In dat kleine ding passen zoveel spullen dat je net Mary Poppins herself lijkt. Ook zo'n fan? Dan hebben we goed nieuws: de Japanse modeketen verkoopt ze nu ook in corduroy.

Zeg je herfst, dan zeg je corduroy. Het ribfluwelen stofje dat ons terugneemt naar de jaren '70 komt ieder najaar weer om de hoek kijken. Uniqlo speelt daar slim op in en gaf de populairste tas uit hun collectie een nieuw jasje.

Lees ook: Vliegt de winkels uit: in deze populaire schoudertas van Uniqlo past ál je zooi en meer

Verschillende herfstkleuren De 'round mini shoulder bag' komt in vijf verschillende herfstkleuren: oranje, bruin, olijfgroen, zwart en wit. De prijs van de tas is hetzelfde als de klassieke variant: € 14,90. Kun je 'm niet voor laten liggen toch?

De schoudertas is zo populair omdat 'ie betaalbaar is en je er veel spullen in kwijt kan. Op TikTok is te zien hoe mensen zowel hun jas als een boek, een waterfles en tientallen soorten lipbalm in de tas weten te proppen. Volgens de ranklijst van mode-tech bedrijf Lyst staat de 'round mini shoulder bag' zelfs op nummer één van hottest products in begin 2023. Uniek zal je dus niet zijn, mocht je 'm kopen. Maar ach. Praktisch issie wel.

Tas Uniqlo

delen
Ismay Gijsen

Ismay (1996) is verslaafd aan organize video's op TikTok, maar kan zelf niks opgeruimd houden. Haar zuurverdiende centen geeft ze het liefst uit in een restaurant of aan een item dat op haar veel te lange wishlist met skincare prijkt.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen