Here we go again: dit is de nieuwe Uniqlo-tas die iedereen straks heeft

Style

Here we go again: dit is de nieuwe Uniqlo-tas die iedereen straks heeft

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

23 februari 2024 om 15:00

Bron / Fotografie

fotografie Ruud Janssen

Gepubliceerd op

23 februari 2024 om 15:00

Bron / Fotografie

fotografie Ruud Janssen

Weinig dingen hebben we vorig jaar zoveel voorbij zien komen, zowel op het wereldwijde web als op festivals, terrassen en gewoon op straat, als de Round (Mini) Shoulder Bag van Uniqlo. U misschien beter bekend als dé Uniqlo-tas. Logisch ook, want het was een retehandig ding. Maar daar stopt het merk niet, want er is gisteren een nieuw model uitgekomen.

Hij werd natuurlijk al geteased én gehypet op de socials, de Puffy Bag, maar sinds gisteren is de nieuwkomer ook daadwerkelijk te koop. Aanschouw hier:

Uniqlo Puffy Bag

Lees ook: Dé Uniqlo-tas is terug in een nieuwe variant, maar we weten nog niet helemaal wat we ervan vinden Liefde op het eerste gezicht? Onze eerste indruk? Net zo'n goede basic en nét zo takkeveel ruimte als zijn voorganger, waarover gegrapt werd dat je er als een soort Mary Poppins spullen uit kon blíjven halen. En die indruk lijkt te kloppen, want in de productbeschrijving staat dat je zelf een 13-inch laptop in de tas kwijt kan. Oké, afhankelijk van het laptopontwerp en model, maar toch. Dat hebben ze trouwens ook op camera voor ons uitgetest.

Lees ook: Kelly's klerenkwestie: 'Wie zijn jouw favoriete stijliconen?' En verder? De tas is gemaakt van zacht imitatieleer en gewatteerd voor de puffy look. Op de Nederlandse website is hij voor nu verkrijgbaar in twee kleuren: gebroken wit, zoals hierboven, en olijfgroen. Ook heeft hij twee binnenvakken, waar je kleine spulletjes in kwijt zou kunnen. Oh, en zet je je tassen weleens op de verkeerde plek neer of leen je ze uit aan de verkeerde persoon? Geen zorgen, dit materiaal is gewoon schoon te maken met een doekje. Wij hebben 'm in ieder geval vast in onze winkelmand gemikt. Voor die 29,90 ekkies kun je niet tobben, toch?

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen