Joehoe: dit zijn de beste babyproducten volgens de consumentenbond

Oh Baby!

Joehoe: dit zijn de beste babyproducten volgens de consumentenbond

Nienke van Zutphen
Door

Nienke van Zutphen

Gepubliceerd op

8 december 2023 om 13:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

8 december 2023 om 13:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Of je nog moeder moet worden of al in verwachting bent van een derde, het advies van de Consumentebond is altijd welkom. Bespaart je jezelf mooi de moeite van al dat vooronderzoek of je wel de juiste producten koopt en je weet zeker dat je iets goeds aan de haak slaat.

3-in-1 kinderwagen Je hebt nog wel een aantal kilometers te lopen met zo’n wagen, dus zowel voor jouw comfort als dat van je baby is het fijn als je kinderwagen een praktisch ding is en niet voor nog meer ongemakken zorgt. De Mixx Next kinderwagen biedt unaniem volgens het gebruikerspanel het beste comfort: goede vering, wendbaarheid, kleine draaicirkel, gebruiksgemak, en niet onbelangrijk: veilig. Deze kinderwagen is dus niet alleen 3-in-1, maar ook alles-in-1.

Lees ook: Het allerbeste wasmiddel? Koop je volgens de Consumentenbond bij de Aldi Babyfoon met camera Het is verdulleme spannend om je kleine helemaal alleen te laten. Om dit toch met een gerust hart te doen, is het wel zo fijn als je een babyfoon met camera hebt, die je ook echt kunt vertrouwen. Het beeld dat dertig seconden achterloopt, of geluid dat het niet doet? Dat moeten we niet hebben. In 2022 kwam de babyfoon van Philips Avent Connected als het beste uit de test. Naast dat het apparaat van goede kwaliteit is, heeft het allerlei functies waar ouders erg fan van zijn. Zo kun je de babyfoon verbinden met een app, kun je de kamertemperatuur zien, een nachtlampje aanzetten en kalmerende geluiden afspelen. Het is best een prijzig ding, maar dan heb je ook wat. Luierpret Niemand heeft zin in gezeik met luiers en daarom kun je maar beter goede kopen. Natuurlijk is het kneiterirritant als je om het uur de luier moet verschonen, maar het draagcomfort van je kind mag ook zeker niet vergeten worden. Je kleine heeft namelijk alle vrijheid nodig om te kunnen bewegen. Als een luier 'm hierin tegenhoudt, kan dit negatief bijdragen aan de ontwikkeling. De Pamper Active Fit is volgens consumenten echt de beste. Comfortabel, huidvriendelijk en het blijft allemaal lekker droog. Is wel zo fijn.

delen
Nienke van Zutphen

Nienke van Zutphen is geboren in 2002 (dat jaar dat de gulden de euro werd) en is tekststagiair bij &C. Ze herkent elk liedje van The Weeknd binnen 5 seconden, slaapt het liefst met haar knuffels en als ze chagrijnig is, heeft ze waarschijnlijk honger.

Meer lezen

Meer van deze auteur