Deze TikTokker voorspelt (bijna) alle celebrity-babynamen goed

Oh Baby!

Deze TikTokker voorspelt (bijna) alle celebrity-babynamen goed

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

12 februari 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

tekst Sanne Roes, beeld @emdoodlesandstuff

Gepubliceerd op

12 februari 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

tekst Sanne Roes, beeld @emdoodlesandstuff

Stel je voor, je bent zó goed in het voorspellen van babynamen dat je er je werk van kan maken. Dit is het geval voor Emily Kim, beter bekend als @emdoodlesandstuff op TikTok. In haar video’s voorspelt ze babynamen van influencers, en die raadt ze bizar vaak goed. Of ze zit er héél dicht bij.

Emily Kim is er zelfs zó goed in dat influencers er een echt spel van maken. Zo ook Leah en Caitlin, die inmiddels samen een zoontje hebben kregen. De twee gaven hints met foto's en vertelden welke naam het niet zou worden, waar Kim weer verder over ging speculeren, en uiteindelijk had ze het nog goed ook!

Lees ook: Perspraat: 'Er stonden ineens negen mensen in de kraamkamer'

Wát een talent Kim let op verschillende dingen bij het voorspellen. Zo kijkt ze naar de stijl van de influencer, hun 'Instagram esthetic' en zelfs naar familienamen. En daarmee is ze ra-zend populair geworden. Ze heeft inmiddels meer dan driehonderdduizend volgers op TikTok en haar filmpjes hebben vaak miljoenen views. Als je het zelf moeilijk vindt om een babynaam te bedenken kan je Kim ook raadplegen. Boek een sessie bij haar en ze helpt jou met het kiezen van een geweldige naam. Handig, want dat scheelt jou weer uren denkwerk.

Voor Blake Lively en Khloe Kardashian heeft Kim ook een voorspelling gedaan, maar we weten nog niet of ze het goed heeft:

Kunnen wij het ook? Deze tactiek wilden we zelf natuurlijk ook even toepassen. Zou 't ons lukken de naam van het derde kindje van Elise Boers te raden? Haar tweelingzoons heten Wolf en Luca. Van Emily Kim hebben we geleerd dat dit betekent dat ze houdt van trendy namen. Verder weten we dat de derde een meisje wordt. Eén blik op Elises babyshowerpost op Instagram en we zien een tafel gevuld met rozen én zelfs rozengebakjes. Zou het meisje misschien Rosie of Roos gaan heten? De nummer 35 van populairste meisjesnamen?

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer lezen

Meer van deze auteur