Wie jarig is, ontvangt: deze 8 dingen krijg je gratis op je verjaardag

Lifestyle

Wie jarig is, ontvangt: deze 8 dingen krijg je gratis op je verjaardag

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

18 november 2022 15:00

Bron / Fotografie

tekst Bente van Diepen, beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

18 november 2022 15:00

Bron / Fotografie

tekst Bente van Diepen, beeld Tom ten Seldam

Jarige Jet meets gierige Gerda. Met welke van de twee je je ook meer identificeert, op je verjaardag kun je gratis dingen krijgen. Denk aan: donuts, kipnuggets of een film in de bioscoop. Voor noppes. Daar houden we van. 

1. Donuts van Dunkin' Donuts We zouden met alle liefde betalen voor zo'n feestelijke donut, maar dat hoeft helemaal niet. Bij Dunkin' Donuts mag je er eentje uitzoeken. Die ene met regenboog hagelslag bijvoorbeeld, wel zo feestelijk op deze dag. Download de app, vul je geboortedatum in en op je verjaardag ontvang je zo'n heerlijk rond gebakje. Lees ook: Gespot op TikTok: met deze app leg je je feestje op de allerleukste wijze vast

2. Product van Etos Met de Etos-app of klantenkaart krijg jij een gratis verjaardagscadeau. Het gaat hierbij om een klein presentje, bijvoorbeeld een nagellak. Kun je je vingers of tenen gezellig aankleden voor de heuglijke dag. 

3. Film bij Kinepolis Geen idee wat je moet doen op de dag dat je een jaar ouder wordt? Duik dan gewoon de bios in. Door lid te worden van de nieuwsbrief krijg je een gratis ticket om een film bij hen te bekijken. Keuze uit normale óf een plek met meer comfort. Wij zouden 't wel weten. 

4. Tompouce van Hema Als je toch in de stad bent, stap dan meteen door naar de Hema. Als klant van de Hema krijg je een tompouce voor het feit dat je van leeftijd wisselt. Een week voor deze speciale dag krijg je een gratis voucher via de klantenkaart of app en de actie is tot drie dagen na je verjaardag geldig. Zo hou jij jezelf wel zoet op je verjaardag. Of de dagen erna.

5. Doucheolie van Rituals Ook Rituals laat je verjaardag niet zomaar aan je voorbijgaan. Bij je aankoop krijg je als member een gratis doucheolie. Niet helemaal voor noppes dus, want je moet wel wat centen neerleggen voor een willekeurig product in de winkel

6. Boodschappen van Lidl Boodschappen moeten toch gedaan worden. Maar doordat jij besloot op deze dag uit de baarmoeder te kruipen, krijg je met de digitale klantenkaart een gratis product. Elk jaar een verrassing wat je krijgt. 

7. Boodschappen van Jumbo Geen Lidl in de buurt, maar wel een Jumbo? It is your lucky (birth)day. Ook hier krijg je een gratis product voor je verjaardag. En daar blijft het niet bij. Je krijgt ook nog eens twintig procent korting op vers gebak. Nou, doe ons maar een appeltaart. 

Lees ook: Kijken, kijken, niet kopen: voor deze 5 planten moet je haast een nier verkopen

8. Eten bij McDonalds Misschien niet de eerste maal waar je aan denkt op je geboortedag. Of juist wel, moet jij weten. In ieder geval krijg je op deze speciale dag een coupon voor een hamburger, McFlurry of zes McNuggets. Helaas niet alle drie. Je kan niet altijd zes gooien.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit alleen vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen