Philips

Lifestyle

Philips

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

3 januari 2023 om 13:00

Gepubliceerd op

3 januari 2023 om 13:00

Terug naar cases pagina

&C x Philips: Laat maar zien dan!

Campagne Laat maar zien dan!

Doelstelling Philips zegt: “…There is always a way to make life better…” met geweldige innovaties en technieken die jouw leven leuker, beter en vooral dus makkelijker maken. Wij zeggen: Laat maar zien dan! 

Concept De campagne ‘Laat maar zien dan’ is een video-format waarin we voor onze doelgroep op een relevante wijze aantonen dat het echt waar is wat er beloofd wordt. Wij gingen het testen en daarmee dus bewijzen. Uitvergroot en met een knipoog. 

De tests vonden plaats in onze lekker doorgetelde &C TestStudio. Onder leiding van onze centrale presentator en in dit geval testgoeroe Mandy Woelkens. We laten elk Philips-product steeds een ‘battle’ aangaan met een ‘concurrent’. Dit deden we aan de hand van onze testtwins Luci en Mare. Laat maar zien dan! 

Campagneperiode April 2019 Media inzet

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio