Dolce Gusto

Lifestyle

Dolce Gusto

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

22 december 2022 om 11:00

Gepubliceerd op

22 december 2022 om 11:00

Terug naar cases pagina

&C x Dolce Gusto: Jouw koffiebar gewoon thuis

Campagne Jouw koffiebar gewoon thuis

Concept Lekkere koffie is sinds we thuiswerken belangrijker dan ooit. ‘Jouw koffiebar gewoon thuis’ is een communicatiecampagne van Dolce Gusto waar we hier, vanuit &C een creatieve inhaker voor hebben bedacht. De match tussen &C en Dolce Gusto zijn ambitieuze, nuchtere vrouwen die graag lekkere koffie zetten thuis. Niet te moeilijk, maar vooral heel lekker.    

Speciaal voor Dolce Gusto hebben we een advertorial met YouTube video gecreëerd in de stijl van een video call gesprek. De redactie van &C geeft in deze video call een kijkje in de keuken. Waar je normaal je dag op kantoor begint met een gesprek bij het koffiezetapparaat gebeurt dit nu vanuit huis. Terwijl iedereen een Dolce Gusto koffie zet vertellen ze hoe het weekend was, wat het belang van lekkere koffie na een korte nacht is en er worden juicy onderwerpen aangehaald. In de video drinkt iedereen een ander smaakje Dolce Gusto. Aan de advertorial zat een winactie gekoppeld met een challenge. ‘Deel een foto van je team in thema. Van een chique, casual friday of pyjama meeting met de hashtag: #koffiedate of stuur een foto in via het winformulier. Mensen konden dan kans maken om je hele team te verrassen met een Dolce Gusto 10-uur pakket!’

Campagneperiode April - Mei 2021 Media inzet

Dolce Gusto print advertorial

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio