Deze vrolijke parasollen van Karwei kunnen zo door voor een duur exemplaar

Lifestyle

Deze vrolijke parasollen van Karwei kunnen zo door voor een duur exemplaar

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

28 juni 2024 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Karwei

Gepubliceerd op

28 juni 2024 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Karwei

Leuk, die parasollen die je bij menig hippe strand tent vindt, maar met een beetje pech leg je daar zo een paar honderd euro voor weg. Gelukkig heeft Karwei een paar exemplaren in de collectie die een stuk goedkoper, maar minstens zo mooi zijn.

Zachte kleuren, franjes, mooie printjes: tegenwoordig hoeft een parasol niet meer saai te zijn.

Lees ook: Vliegt de winkels uit: deze make-up tas van de Action is handiger dan de gemiddelde klusjesman

Scheelt je knaken Je tuin opvrolijken met een parasol die helemaal binnen je aesthetic past, hoeft gelukkig geen fortuin te kosten. De parasols van Karwei zijn beschikbaar vanaf vijftig euro. Wil je een luxer of groter exemplaar? Dan betaal je tachtig tot honderd euro. Niet goedkoop, maar voor een vergelijkbare parasol van een ander merk betaal je al snel driehonderd euro. Scheelt je toch een hoop knaken.

Weet je gelijk wat je dit weekend te doen staat: op naar de Karwei voor een knappe parasol. En als je toch op de woonboulevard bent: ook dit item wil je gelijk meepikken.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Lifestyle