Vliegt de winkels uit: iedereen rent naar Kwantum voor deze viral theedoos

Lifestyle

Vliegt de winkels uit: iedereen rent naar Kwantum voor deze viral theedoos

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

15 juni 2024 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

15 juni 2024 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Wij wisten het ook niet, maar theedozen kunnen blijkbaar viral gaan. Vorig jaar ontstond er een run op de cave off-white theedoos van Kwantum, en die ligt weer opnieuw in de schappen.

Ze zijn hartstikke handig, maar ook vaak een tikkie burgerlijk, die theedozen. Dat kan anders, moet Kwantum hebben gedacht, want dit exemplaar is zo mooi dat we er zo onze sieraden (of sleutels, ook handig) in zouden bewaren.

Lees ook: Vliegt de winkels uit: met dit luxe lichtsnoer van Action waan je jezelf op Ibiza

Japandi vibe Vergeet saaie houten dozen die te veel plek in beslag nemen of onhandige doosjes zonder vakken: de cave off-white theedoos van Kwantum wil je hebben. Door de organische vormen en beige kleur brengt het een Japandi vibe in ieder interieur. En dat wil je.

De doos kost negen euro en is gemaakt van hout. Verder heeft-ie een glazen bovenkant en negen verschillende vakjes. Graaien naar het juiste zakje wordt verleden tijd, want dit is perfect voor al die verschillende soorten kruidenthee. Zorg dat je er snel bij bent, want hij vliegt de winkels uit.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Lifestyle