Vliegt de winkels uit: deze IKEA-kaars gaat viral op social media

Lifestyle

Vliegt de winkels uit: deze IKEA-kaars gaat viral op social media

Ismay Gijsen
Door

Ismay Gijsen

Gepubliceerd op

11 juli 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Gepubliceerd op

11 juli 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Hup, ren massaal naar het dichtstbijzijnde IKEA-filiaal. Volgens TikTok verkopen ze daar een geurkaars die precies ruikt naar een luxe parfum die al maanden social media domineert.

Het gaat om de parfum Baccarat Rouge, een geur die bekend staat om de amber-houtachtige bloemenaura én het hoge prijskaartje dat vanaf 200 euro begint. Als we social media moeten geloven, ligt er een kaars bij IKEA in de schappen die dezelfde soort geur heeft.

ROSENSLÅN geurkaars We hebben het over de ROSENSLÅN geurkaars, een kaars die naar rozen en amber ruikt. De liefhebbers ruiken geen verschil, al is er ook een kleine groep die zegt dat de parfum naar een boeket met verse bloemen ruikt en de IKEA-kaars naar een boeket met, eh, dode bloemen.

Lees ook: Vliegt de winkels uit: TikTok-favoriet Haarlemmerbruin is er nu met SPF

Natuurlijk zijn de geuren niet exact hetzelfde, maar hey, een goedkope kaars die ruikt naar amber en rozen is altijd welkom. Wij zouden zeggen: ruik, koop en oordeel zelf. De ROSENSLÅN geurkaars kost 12,99 euro en heeft 70 branduren. Daarvoor kun je 'm in ieder geval niet laten liggen.

delen
Ismay Gijsen

Ismay (1996) is verslaafd aan organize video's op TikTok, maar kan zelf niks opgeruimd houden. Haar zuurverdiende centen geeft ze het liefst uit in een restaurant of aan een item dat op haar veel te lange wishlist met skincare prijkt.

Meer van deze auteur

Smaakt naar meer