Vliegt de winkels uit: TikTok-favoriet Haarlemmerbruin is er nu met SPF

Beauty

Vliegt de winkels uit: TikTok-favoriet Haarlemmerbruin is er nu met SPF

Ismay Gijsen
Door

Ismay Gijsen

Gepubliceerd op

19 juni 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld pexels

Gepubliceerd op

19 juni 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld pexels

Onze for you-pagina staat vol met Haarlemmerbruin, een razend populair goedje dat een prachtige gebruinde teint belooft. Wij kunnen ons geluk niet op, want sinds kort is er ook een variant mét SPF.

Haarlemmerbruin van Jacob Hooy is een olie op basis van kokos, amandel, sesam, bergamot en lavendel. Deze mix zorgt ervoor dat je binnen drie uur onwijs verkleurt. Op TikTok wordt het goedje omschreven als magie in een flesje, maar het grote nadeel is dat de olie voorheen geen bescherming bood.

Lees ook: Hebben: deze vet goedkope (€2,39!) zonnebrand van Action is driemaal als beste bekroond

Haarlemmerbruin met SPF20 Gelukkig is daar verandering in gekomen: in de schappen ligt nu Haarlemmerbruin mét SPF20. Hoewel we de SPF een beetje karig vinden, zijn we alsnog blij dat de olie nu iets meer bescherming biedt. Ga je op het strand liggen of de felle zon in? Zorg dan dat je ook nog smeert met factor 30 of hoger.

Haarlemmerbruin koop je onder andere bij Holland & Barrett - kom maar door met die 1+1 gratis - en kost 25 euro. Wees er snel bij, want deze TikTok-favoriet vliegt de winkels uit.

delen
Ismay Gijsen

Ismay (1996) is verslaafd aan organize video's op TikTok, maar kan zelf niks opgeruimd houden. Haar zuurverdiende centen geeft ze het liefst uit in een restaurant of aan een item dat op haar veel te lange wishlist met skincare prijkt.

Meer van deze auteur

Meer lezen