Het moment waar we op hebben gewacht: McDonald's verkoopt Happy Meals voor volwassenen

Lifestyle

Het moment waar we op hebben gewacht: McDonald's verkoopt Happy Meals voor volwassenen

Ismay Gijsen
Door

Ismay Gijsen

Gepubliceerd op

27 februari 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Frank Brandwijk

Gepubliceerd op

27 februari 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Frank Brandwijk

Wij zijn zo blij als een kind, want McDonald's verkoopt vanaf vandaag een Happy Meal voor volwassenen. De doos is gevuld met een drankje naar keuze, friet een Bic Mac of negen McNuggets én een nostalgisch speeltje.

Leuk hoor, die Happy Meals, maar de speeltjes die er tegenwoordig inzitten zijn niet meer als vroeger. Nu krijgen kinderen een puzzel of iets wat ze aan hun pen kunnen klikken, vroegen kregen we dingen als een Tamagotchi of een kleine Furby. Dát waren nog eens tijden.

Lees ook: Vliegt de winkels uit: dit beleg wil je vandaag nog in je winkelmandje mikken

Nostalgische gevoelens McDonald's speelt heel slim in op die nostalgische gevoelens, want bij de Happy Meal voor volwassen krijg je een van de zes McNugget Buddies die zijn ontworpen door de Amerikaanse ontwerper Kerwin Frost. Echte collector items die nog best geinig in je kast staan. Deze limited edition-speeltjes werden in 1988 al eens in Happy Meals gestopt en doken door de jaren heen op verschillende momenten op.

Wacht niet te lang, want het is een tijdelijke actie die alleen via de McDonald's App te bestellen is vanaf 27 februari tot en met 25 maart. De Adult Happy Meal kost 12,50 euro en is verkrijgbaar op alle locaties behalve Schiphol Lounge. Smakelijk hè.

delen
Ismay Gijsen

Ismay (1996) is verslaafd aan organize video's op TikTok, maar kan zelf niks opgeruimd houden. Haar zuurverdiende centen geeft ze het liefst uit in een restaurant of aan een item dat op haar veel te lange wishlist met skincare prijkt.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Lifestyle