Move over, tompouce: Hema komt met een fantastische Nijntje-koffer

Lifestyle

Move over, tompouce: Hema komt met een fantastische Nijntje-koffer

Laudonne Roos
Door

Laudonne Roos

Gepubliceerd op

18 juni 2024 om 16:00

Gepubliceerd op

18 juni 2024 om 16:00

Nijntje, wie kent 'm niet? Maar het witte konijn is heus niet meer alleen onder kinderen populair. Nee, Nijntje is hot. En dat is te merken, want de hele Hema staat er vol mee, waaronder deze babyblauwe koffer.

Kijk zelf maar.

De koffer is niet alleen heel lief, hij is ook nog eens handig. Met z'n 33 liter heeft-ie genoeg ruimte voor al je kleding, schoenen en toiletproducten, maar rol je 'm ook zo als handbagage door de douane heen. Oh, en hij is gemaakt van ABS. Geen idee wat ABS is? Same here, maar dat blijkt het meest krasbestendige materiaal onder de koffers. Die blijft dus mooi. Lees ook: Dit zijn 5 zonzekere last minute vakantiebestemmingen om het natte Nederland ontvluchten Normaal gesproken mag je 97,99 euro aftikken voor deze konijnenkoffer, maar hij is op dit moment nog in de sale ook. 69,59 ekkies (lekker specifiek) kost-ie nu. Eén ding durven we al wel te voorspellen: wees er snel bij, want dit ding vliegt de winkels uit.

delen
Laudonne Roos

Laudonne (2002) is tekststagiair bij &C en een ware 'geek'. Ze is een echte filmfreak, zeker als het gaat om de Harry Potter-films. Hoewel de boeken natuurlijk beter zijn. Als ze geen films kijkt geeft ze haar hele salaris uit aan make-up en skincare bij de Sephora.

Meer van deze auteur

Meer lezen