Altijd te veel bagage en te weinig koffer? Deze hack helpt je (en nee, het is niet oprollen)

Lifestyle

Altijd te veel bagage en te weinig koffer? Deze hack helpt je (en nee, het is niet oprollen)

Sanne Roes
Door

Sanne Roes

Gepubliceerd op

21 april 2023 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Shutterstock

Gepubliceerd op

21 april 2023 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Shutterstock

De meivakantie komt er eindelijk aan, dus er worden weer koffers ingepakt. Dat kun je – volgens het internet – op heel veel manieren goed doen, maar ook op veel manieren fout. Alle tips zijn al uitgeprobeerd maar alsnog komen we ruimte tekort.

Kleding oprollen, sokken in een paar schoenen stouwen of ondergoed en kleine kledingstukken gebruiken om gaten op te vullen. Het zijn de standaard hacks die op de zoekpagina verschijnen. Deze keer hebben we daadwerkelijk een nieuwe tip, en hij is ook nog ‘es fokking nuttig.

Lees ook: 7 plekken die net zo mooi zijn als Ibiza, maar wel 10x goedkoper

Kast op wielen Het inpakken van een koffer hoeft helemaal niet te gebeuren terwijl de koffer plat ligt. Hij kan ook gewoon op zijn twee of vier wieltjes blijven staan. Open de klep als een soort nachtkastje, dan kun je jouw kleding en andere spullen helemaal opstapelen tot je bovenaan bent gekomen. De zwaartekracht zal de stapels platdrukken waardoor er verrassend veel in past.

Bonus: wanneer je ‘m op je bestemming weer opent heb je gewoon een soort mini-kledingkast voor je neus staan, met hele nette stapeltjes. Graag gedaan.

delen
Sanne Roes

Sanne Roes is geboren in 2000 (je weet wel, dat jaar dat de wereld zou vergaan maar toch gewoon bleef draaien). Ze komt uit de Achterhoek maar kan geen woord dialect verstaan, behandelt haar planten alsof het haar kinderen zijn en zingt regelmatig - tot grote ergernis van de buren - de longen uit haar lijf onder de douche.

Meer van deze auteur

Smaakt naar meer