Sla je slag: deze items zijn nu het goedkoopst

Lifestyle

Sla je slag: deze items zijn nu het goedkoopst

Nienke van Zutphen
Door

Nienke van Zutphen

Gepubliceerd op

20 september 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

Beeld Hero

Gepubliceerd op

20 september 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

Beeld Hero

Het lijkt wel weer elke dag te regenen, de bladeren beginnen te verkleuren en het is langer donker: de zomer is nu echt ten einde. Superkut natuurlijk, maar er is gelukkig nog één ding waar je wel blij van wordt. Knallende koopjes. Nu is dé kans om de beste (zomer)deals te scoren. Zie, toch nog een happy end aan deze periode.

Zomerkleding Dit ligt heel erg voor de hand, maar we zeggen het toch. Zomerkleding, en zeker badkleding, is echt goedkoper als je het aan het einde van de zomer koopt. Het enige risico is dat je volgend jaar helemaal geen fan meer bent van roze rokken en liever een badpak draagt dan een bikini. Maar als je basics scoort dan heb je daar geen last van. En anders is het een probleem voor volgend jaar.

Lees ook: Minke is een koopjesjager: 'Ik heb voor twee jaar aan wc-papier'

Zomerfruit Je slaat twee (fruit)vliegen in een klap als je met de seizoenen mee eet. Zomerfruit bijvoorbeeld is nu nog goedkoop, en dat is over een paar maanden wel anders. Sla die aardbeien en frambozen dus nog maar eens goed in deze week. Nog een voordeel: seizoensgebonden eten schijnt ook gezonder voor je te zijn.

Komkom maar hier Ook groente is een seizoensproduct. Hoewel we komkommer het liefst heel het jaar door in al onze salades, wraps en gezonde sandwiches doen, is de zomer toch de beste tijd om deze gezonde snack in te kopen. Helaas blijven komkommers niet zo lang goed als een zak chips, anders hadden we meteen een koelkast vol aangeschaft.

Lees ook: Hi ha herfst: herfstknutsels om te maken met je koter

Op tijd ingepakt Ken je dat? Is het tijd om in te pakken voor je welverdiende zomervakantie, bedenk je dan pas dat je eigenlijk een nieuwe koffer nodig had omdat je oude het de vorige vakantie begeven heeft. Dat overkomt je niet meer, want nú is het ideale moment om spotgoedkope nieuwe koffers in te slaan. Lach jij volgend jaar zomer mooi iedereen uit met je kekke nieuwe koffer.

delen
Nienke van Zutphen

Nienke van Zutphen is geboren in 2002 (dat jaar dat de gulden de euro werd) en is tekststagiair bij &C. Ze herkent elk liedje van The Weeknd binnen 5 seconden, slaapt het liefst met haar knuffels en als ze chagrijnig is, heeft ze waarschijnlijk honger.

Wil je ook lezen

Meer van deze auteur