Deze rosé wil je op tafel: da’s (bio)logisch

Lifestyle

Deze rosé wil je op tafel: da’s (bio)logisch

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

29 juni 2024 om 18:00

Gepubliceerd op

29 juni 2024 om 18:00

Als je aan zwoele zomeravonden denkt (willen we) en aan eindeloos tafelen (dat ook), wil je daar wellicht ook een lekker wijntje bij. En omdat het veel te warm is voor keuzestress, maken wij de keuze voor wélke wijn dat moet worden, wel heel makkelijk. Er is namelijk maar één logische keuze: WIJNTJE Rosé. En nee, niet omdat de naam zo makkelijk te onthouden is.

Onder de Spaanse zon WIJNTJE Rosé is om meerdere redenen een heel goed idee. Allereerst omdat de rosé vegan, natuurlijk, 100% biologisch en duurzaam geproduceerd is. En daardoor smaakt-ie nóg lekkerder. Want voor die pure druiven de fles in gingen, hebben ze heerlijk liggen rijpen onder de Spaanse zon. En we weten allemaal: die doet je goed.

Wijntje - rose - strand - zomer

Fris en fruitig Het gevolg van die Spaanse verwennerij is een natuurzuivere rosé met de smaak die zich laat omschrijven als die ‘stuivend fruit en een vleugje kruidigheid’. Maar je mag ook aangenaam fris en fruitig zeggen. Het is een smaak die perfect past bij het idee van eindeloos tafelen in goed gezelschap.

Bijzonder (én) betaalbaar Even WIJNTJE rosé-resume: vegan, biologisch, natuurlijk, duurzaam geproduceerd, heerlijk… en oh ja, ook niet geheel onbelangrijk: bijzonder betaalbaar, en de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Zo hoef je niet in te leveren op het aantal gasten en kun je je wijnminnende schoonfamilie ook gerust uitnodigen.

Altijd om de hoek Al bezig met een datum (of drie, het blijft toch Nederland) prikken met vrienden en familie? Begrijpen we helemaal. Je vindt deze bijzondere en natuurzuivere wijn… gewoon bij Albert Heijn - en niet omdat het rijmt. Er is altijd wel een Appie in de buurt, dus makkelijker kennismaken met WIJNTJE Rosé kan bijna niet. Kom maar door met de zomer. Dit is een samenwerking met WIJNTJE Rosé.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen van Lifestyle