Pronken én presteren tegelijk: deze laptop is (als) een ideale partner

Food & Home

Pronken én presteren tegelijk: deze laptop is (als) een ideale partner

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

27 september 2022 18:00

Bron / Fotografie

beeld Lenovo

Gepubliceerd op

27 september 2022 18:00

Bron / Fotografie

beeld Lenovo

Werken, sporten, je kroost transporteren en je verkering tevreden houden: het is niet makkelijk. Weten wij als geen ander. Het laatste wat je in dat drukke leven van je wil, is een zware, stugge laptop. Nou, hebben wíj even goed nieuws voor je.

Wij presenteren je precies het tegenovergestelde: een laptop die jouw bloed, zweet, tranen én beweeglijke leven aankan - en er ook nog eens verdraaid strak uitziet.

De ideale partner Je zou bijna denken dat we het over de ideale partner hebben, en érgens is dat ook zo. De Lenovo Yoga Slim 9 is een krachtige computer waar je álles mee kan, waar je ook bent. Over ideaal gesproken. Van freelance klussen (en pronken met je laptop) in ‘t café, tot een filmpje kijken op de bank: (op) deze kleine knappe  krachtpatser kan het allemaal.

Scheve sch…ouder En dat kan-ie niet alleen omdat hij ontworpen is op het Intel® Evo™platform en daardoor supersnel kan (ver)werken, maar ook omdat-ie lichtgewicht is en een superscherp en helder beeld heeft. Aan een scheve schouder en schele ogen aan het eind van de dag wordt immers niemand gelukkig. Voor de kenners onder ons: we hebben het hier over een OLED scherm met extra hoge resolutie en touch.

Tel hierbij de Bowers en Wilkins speakers, de FullHD webcam met elektronische privacy shutter (altijd handig, je weet maar nooit tenslotte) en het bijzondere design met de Comfort Edge afgeronde hoekenbij op en je weet: je hebt iets héél bijzonders in handen.

Bloed, zweet en tranen Kortom: of je nou zwetend van het harde werken of met een zweetsnor van de sportles achter de computer kruipt, de Yoga Slim 9 kan het allemaal van je hebben - óók die tranen als je de deadline toch net gemist hebt - en oké, en als je voor de 84e keer The Notebook aan het kijken bent, de laptop is uitgerust met Premium Care-garantie.

Wil je daarna trouwens meteen door voor the Notebook ronde 85, dan kan dat - de batterij gaat namelijk tot wel dertien uur mee. Wij zeggen: dat wordt een marathon. Zonder gewetenswroeging overigens, want de Yoga Slim 9 is van fabricage tot verpakking en transport tot verbruik volledig CO2-neutraal. Dat kijkt nóg een stukje lekkerder.

Meer weten over deze knappe alleskunner? Hier staat alles over de Yoga Slim-line bij elkaar. Kopen? Dat kan bij Coolblue, voor €1999. Vandaag besteld, morgen in huis.

Dit is een samenwerking met Lenovo.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van de BrandStudio