Wil je hebben: deze populaire TikTok-spons is nu ook in Nederland te koop

Food & Home

Wil je hebben: deze populaire TikTok-spons is nu ook in Nederland te koop

Anne van Aartrijk
Door

Anne van Aartrijk

Gepubliceerd op

30 augustus 2022 om 15:00

Gepubliceerd op

30 augustus 2022 om 15:00

Schoonmaken. De een gaat er heerlijk op, de ander stapt nog liever op een blokje Lego. Maar welke van de twee je ook bent, dingen die het boenen gemakkelijker maken zijn altijd welkom. Zijn wij even blij dat deze populaire TikTok-spons nu ook in Nederland verkrijgbaar is. 

Ben je fervent TikTokker, dan heb je de Scrub Daddy-spons ongetwijfeld al eens voorbij zien komen. De smileyvormige sponzen zijn daar namelijk razend populair. Zo populair zelfs, dat het Scrub Daddy-bedrijf goed op weg is dit jaar 100 miljoen euro winst te maken. En dat terwijl het bedrijf al honderden miljoenen euro's waard was. Da's geen kattenpis. Al helemaal niet voor een paar sponzen. Lees ook: Hey, smeerlap: zo vaak moet je je huis dus écht schoonmaken Hard én zacht Wat er dan zo bijzonder is aan de Scrub Daddy? De spons verandert op basis van de watertemperatuur waarmee hij in aanraking komt. Hou je 'm onder een hete kraan, dan wordt het materiaal zachter en kun je dus subtiel boenen. Hou je 'm onder een koude straal, dan wordt hij harder en steviger. Ideaal voor dat hardnekkige vuil dat je maar niet weggepoetst krijgt. Kei krasvrij Schrobben is niet het enige wat de Scrub Daddy goed doet. De spons slaagt er namelijk ook in geen enkele kras op je schone oppervlakken achter te laten. Je favoriete koekenpan of geliefde aanrechtblad is dus hartstikke veilig. Met deze spons kun je zelfs je auto wassen. Van alle markten thuis, die Scrub Daddy.  Handige glimlach Ook dat vrolijke gezicht op de spons heeft een functie. De ogen kun je namelijk gebruiken om je grip te verbeteren en met de mond maak je dingen makkelijker schoon. Je bestek, bijvoorbeeld. Hieronder legt iemand nog eens haarfijn uit waarom je dit ding in je keukenkastje wil hebben liggen.

Het beste van dit alles? Dat de Scrub Daddy-sponzen nu ook in Nederland verkrijgbaar zijn. Ze kosten 3,99 euro per stuk, zijn online te bestellen bij Bol.com of 123schoon.nl én te vinden bij de Wibra in het schap. Wedden dat je schoonmaken nooit eerder met zo'n grote glimlach deed.

delen
Anne van Aartrijk

Anne van Aartrijk is redacteur bij &C, geboren in 2000 (ja, dat is al langer dan tien jaar geleden) en getogen in Brabant, maar dan zonder de zachte G. Heeft een kat die Rechthoek heet en is er heilig van overtuigd altijd te kunnen voorspellen waar de treindeuren precies open zullen gaan.

Wil je ook lezen