Nooit meer uit bed: bombardeer deze zondag tot luilekkerdag

Food & Home

Nooit meer uit bed: bombardeer deze zondag tot luilekkerdag

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

4 augustus 2021 om 18:00

Gepubliceerd op

4 augustus 2021 om 18:00

De perfecte luie zondagochtend? &C-lezeressen delen hoe die er voor hen uitziet. Laat je inspireren!

Zondag is dé dag om lekker lui te zijn. Even geen werk, geen wedstrijden waar je langs de lijn wordt verwacht, geen to-do’s op je lijstje. Als er één dag in de week is gemaakt voor uitslapen, dan is het wel de zondag. Maar hoe zorg je nou voor de allerbeste lazy sunday, waarop je zo lang mogelijk ongestoord met elkaar in bed kunt blijven liggen en zo min mogelijk moet?

In &C Magazine vertelde redacteur Roxanne Vis al dat de dag bij haar begint met een lekker ontbijtje, op bed. Zowel haar vriend als Roxanne zijn allebei geen ochtendmensen en stellen het moment van opstaan liefst eindeloos uit. Hun jonge dochter parkeren ze daarom weleens tussen hen in met YouTube Kids, zodat zij zich nog een keer kunnen omdraaien. Niet heel pedagogisch verantwoord misschien, wel heel relaxed.

Lees ook: Eerste hulp bij een ingedut seksleven: dít is de oplossing Dit zijn de beste tips van onze &C-lezeressen We vroegen ook &C-lezeressen hoe hun perfecte luie zondagochtend eruitziet. Eén element blijkt daarbij voor velen onmisbaar: koffie. Ook uitgebreid ontbijten is favoriet, net als lekker in bed blijven liggen of er later weer terug naartoe gaan. Een goed bed is dan wel zo fijn. Tip van Swiss Sense: een elektrisch verstelbare boxspring. Daarbij zijn het hoofdeinde en het voeteneinde te verstellen met een draadloze afstandsbediening. Zo gooi je met gemak je benen omhoog of zit je met één druk op de knop in de optimale ontbijthouding. Appeltje-eitje om zo maximaal te ontspannen. Annemarie wordt graag wakker in bed met een kop koffie, schrijft ze. Net als Jolanda, voor wie de dag niet begint zonder een bakkie pleur: ‘Koffie op bed krijgen en met de gordijnen open samen rustig al koffie’end ontwaken.’ Serena geniet op de ideale zondag van een luxe ontbijtje op bed met het gezin. ‘En herinneringen maken.’ Ook Mary ontbijt heerlijk aan de grote tafel (of stiekem nog in bed) met haar gezin. Kinderen Met (jonge) kinderen is luieren wel een grotere uitdaging, blijkt uit jullie reacties. Zo zegt Lia dat ze op een luie zondag het liefst doet wat ze zelf wil, maar dat dat met kinderen vaak lastig is. De ideale zondagochtend van Meike? ‘Uitslapen en seks. O nee, ik heb jonge kinderen, haha. Koffie dus. Veeel koffie.’ Natasja heeft het beter bekeken: ‘Kinderen uit logeren, samen ontbijten op bed of op het strand met mooi weer en koffie drinken.’ Anneloes neemt de kids – die vast iets ouder zijn – gewoon lekker mee uit wandelen in de Amsterdamse duinen, en Petra slaapt uit, steekt het hele gezin in chillpak, zet de tafel vol met lekkers en doet verder zo min mogelijk. De origineelste reactie komt van Esther, die van de zondagochtend een heuse spa-ochtend maakt. ‘Uitgebreid douchen, gezichtsmasker, relaxen op een spijkermat of in bed met meditatie.’ Klinkt heerlijk, al associëren wij een spijkermat niet direct met relaxen. Doe ons maar gewoon een heerlijk bed met een goed matras, versgewassen lakens en van die kussens waar je helemaal in wegzakt. Tv in bed Helen ontbijt liefst uitgebreid buiten in het zonnetje, ‘om vervolgens weer terug het bed in te duiken met een goed boek of goede serie.’ Ook Aline is wel te porren voor een netflixsessie in bed of op de bank (mét koffie!), maar niet voordat ze een vroege ochtendwandeling heeft gemaakt. Voor Helen, Aline en anderen die graag tv-kijken in bed (wie niet?), bestaan er boxsprings waarbij in het voetbord een tv-lift zit ingebouwd. Ideaal, want zo hoef je niet te klooien met montagewerk op de muur (geen lelijke boorgaten) en zit je met je neus boven op de actie. Zo kun je heerlijk samen in bed tv kijken – een leuke familiefilm bijvoorbeeld – en als je klaar bent, verdwijnt de tv weer in het voetenbord alsof-ie er nooit is geweest. Of je zet gewoon nóg een film op, het is immers zondag.

Goed voor jezelf zorgen begint met lekker slapen. En omdat je het beste slaapt in een bed dat bij je past, stel je alle boxsprings en bedden bij Swiss Sense helemaal naar wens samen. Met het comfort waar jouw lichaam om vraagt, in de stijl die bij jouw persoonlijkheid past én binnen het budget dat jij voor ogen hebt. Heb je nog wat hulp nodig bij je matraskeuze? Via de Matraswijzer vind je snel jouw droommatras.

Dit is een samenwerking met Swiss Sense.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.