Kijkje behind the scenes: zo is de Chantals Pyjama Party mok ontworpen

Food & Home

Kijkje behind the scenes: zo is de Chantals Pyjama Party mok ontworpen

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

24 september 2022 09:00

Bron / Fotografie

tekst Fleur van Benten

Gepubliceerd op

24 september 2022 09:00

Bron / Fotografie

tekst Fleur van Benten

Nog een paar weekjes wachten en dan staan we allemaal in onze pyjama feestend in Ziggo Dome. Maar voor het zover is, moeten we die pyjama toch nog even ergens anders voor gebruiken. Lekker op de bank chillen en liters thee achterover slaan uit de Chantals Pyjama Party en Blond Amsterdam mok bijvoorbeeld. 

Koffie, thee, een halve fles wijn, het past allemaal in de CPP mok. En door het vrolijke design fleur je helemaal op, ook als het buiten langzaam maar zeker hondenweer begint te worden. Dat design is niet zomaar uit de hoge hoed getoverd: Blond Amsterdam is hard aan het werk gegaan om de mok helemaal in de juiste sfeer te brengen. Daarbij kunnen een goede pyjama, pastelkleuren en herkenbare midnight snacks natuurlijk niet ontbreken.

Lees ook: Jan Smit: 'De weinige feestjes van vroeger heb ik flink ingehaald' Wil je niet missen  Extra leuk: als je de mok koopt, krijg je ook nog eens 5 euro korting op kaartjes voor Chantals Pyjama Party. Heb je een kekke mok én een geweldige avond. Heb je je kaarten al binnengeharkt? Kun je de mok alsnog kopen en de korting aan iemand anders cadeau doen. Zij korting, jij een mok, iedereen blij.  Kaartjes kopen voor Chantals Pyjama Party kan hier.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit alleen vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Maak het feestje compleet

Met deze producten

Smaakt naar meer