Halleluja: WhatsApp geeft je voortaan 2 dagen om berichten te verwijderen

Food & Home

Halleluja: WhatsApp geeft je voortaan 2 dagen om berichten te verwijderen

Anne van Aartrijk
Door

Anne van Aartrijk

Gepubliceerd op

10 augustus 2022 om 12:00

Gepubliceerd op

10 augustus 2022 om 12:00

Voorheen had je slechts een uur na verzenden de tijd om een bericht te verwijderen, maar de stress die dat met zich meebracht is vanaf nu verleden tijd. WhatsApp maakt namelijk bekend dat die tijd nu uitgebreid is tot twee hele dagen.

Een dronken appje naar je ex, een screenshot naar de verkeerde persoon of een tekst bomvol typfouten naar je baas. Sommige berichten laat je het liefst verdwijnen. Toen WhatsApp de 'verwijder voor iedereen'-optie invoerde sprongen we daarom een gat in de lucht, al moest je alsnog scherp blijven. Je had namelijk maar een uur de tijd je gênante appje van de aardbodem te laten verdwijnen. Lees ook: Wil je weten: deze 3 nieuwe functies maken Spotify nog leuker Maar niet langer. Het bedrijf laat via Twitter weten dat je daar nu twee dagen voor hebt. Dat geldt overigens wel alleen voor wie de nieuwste WhatsApp-update al heeft geïnstalleerd. En niet alleen jij als verzender, maar ook de ontvanger van het te snel verstuurde bericht moet de nieuwste versie van de app hebben. Anders blijft jouw verwijderde appje toch nog zichtbaar. Er zit dus maar één ding op: het confisqueren van alle telefoons in je omgeving en massaal de update installeren. Weet je tenminste zeker dat je veilig bent.

delen
Anne van Aartrijk

Anne van Aartrijk is redacteur bij &C, geboren in 2000 (ja, dat is al langer dan tien jaar geleden) en getogen in Brabant, maar dan zonder de zachte G. Is verslaafd aan kaasstengels en is er heilig van overtuigd altijd te kunnen voorspellen waar de treindeuren precies open zullen gaan.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen