Nick en Simon over geruchten mogelijke breuk: 'Er zijn soloplannen'

Entertainment

Nick en Simon over geruchten mogelijke breuk: 'Er zijn soloplannen'

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

3 augustus 2022 13:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

3 augustus 2022 13:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Nick Schilder en Simon Keizer gaan los van elkaar muziek maken. Beide zangers hebben 'soloplannen' voor het vervolg van hun carrière, laat hun management woensdag weten in reactie op geruchten over een mogelijke breuk tussen de twee.

'Er zijn inderdaad soloplannen van zowel Nick als Simon,' luidt de verklaring. Verder wil het management nog niets kwijt over de mogelijke breuk en verwijst het door naar de uitzending van Jinek op 29 augustus waarin de zangers 'meer vertellen over hun plannen'. 'Momenteel genieten zij beiden met hun gezinnen van een welverdiende vakantie.' Lees ook: Koen Verweij houdt details over break met Jutta 'graag privé' Het nieuws heeft vooralsnog geen gevolgen voor de agenda van Nick & Simon. 'Festivaloptredens, nieuwe singles, televisieprogramma's en het tweede deel van de succesvolle Nick & Simon & Garfunkel Theatertour staan voor na de zomervakantie op de agenda.' Nick & Simon brachten in 2006 als duo hun eerste singles en album uit. De Volendammers zijn onder meer bekend van hun nummers Kijk Omhoog, Pak Maar M'n Hand en Rosanne. Ook treden ze geregeld op in televisieprogramma's en maken ze sinds 2021 deel uit van de supergroep The Streamers.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit vrouwen, welgeteld één man (arme John) en overwegend kattenmensen. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale snackbar. Wie niet eigenlijk.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen