Koen Verweij houdt details over break met Jutta 'graag privé'

Entertainment

Koen Verweij houdt details over break met Jutta 'graag privé'

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

3 augustus 2022 09:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

3 augustus 2022 09:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Koen Verweij laat voorlopig niets los over de reden van de breuk tussen hem en Jutta Leerdam. 'De details houd ik graag privé,' zo laat hij woensdag weten in De Telegraaf. In hetzelfde interview kondigt hij zijn afscheid als schaatser aan.

Leerdam en Verweij maakten maandag bekend dat ze na een relatie van ruim vijf jaar uit elkaar zijn. Sindsdien staat bij Verweij de telefoon roodgloeiend. 'Dat kun je wel zeggen,' aldus de 31-jarige sporter. 'Jutta en ik waren een bekend koppel en dan weet je dat het veel losmaakt als zoiets naar buiten komt.' Lees ook: Schaatskoppel Jutta Leerdam en Koen Verweij na 5 jaar uit elkaar Speciale jaren 'Ik kijk terug op vijf zeer speciale jaren. Naast onze liefdesrelatie waren we ook rond de ijsbaan bijna non-stop een duo. Het was een onvergetelijke reis, waarbij ik veel heb geleerd van deze prachtige powervrouw,' vervolgt Verweij. 'Ik heb Jut altijd zo goed als ik kon proberen te supporten. Uiteindelijk is dit besluit voor beide partijen het beste, omdat we gewoon in verschillende levensfases zitten. Ik zal altijd van Jut blijven houden en gun haar het beste voor de toekomst. Ik weet heel zeker dat het goed komt met haar.' Volgens het juicechannel van Yvonne Coldeweijer zou Verweij meermaals ontrouw zijn geweest. Ze deelde zondag beelden waarop hij zoenend met een ander te zien zou zijn. Lees ook: Eva Simons vertelt over verslaving: 'Was mezelf helemaal kwijt' Schaatscarrière In hetzelfde interview met De Telegraaf laat Verweij ook weten dat hij zijn schaatscarrière beëindigt. Vanwege lichamelijke klachten kan hij niet meer het topniveau schaatsen dat hij graag zou willen.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit vrouwen, welgeteld één man (arme John) en overwegend kattenmensen. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale snackbar. Wie niet eigenlijk.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen