Schaatskoppel Jutta Leerdam en Koen Verweij na 5 jaar uit elkaar

Entertainment

Schaatskoppel Jutta Leerdam en Koen Verweij na 5 jaar uit elkaar

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

1 augustus 2022 om 13:00

Bron / Fotografie

ANP, BrunoPress

Gepubliceerd op

1 augustus 2022 om 13:00

Bron / Fotografie

ANP, BrunoPress

De liefde tussen schaatskoppel Jutta Leerdam en Koen Verweij is over. De twee zijn na een relatie van ruim vijf jaar uit elkaar gegaan.

'Ik ben Koen dankbaar voor de mooie jaren die we samen hebben gehad, echter heb ik onlangs de beslissing genomen om een punt achter onze relatie te zetten,' schrijft de 23-jarige Leerdam in haar Instagram Stories. 'We zitten in verschillende fases van ons leven en zijn niet meer de match die we ooit waren. Ik gun hem het allerbeste.' Lees ook: Vader Jaimie Vaes: 'Altijd al gehoopt dat relatie met Lil Kleine voorbij zou gaan' Leerdam wil zich nu 'volledig focussen op mijn carrière en de fijne mensen om me heen'. 'Ik hoop dat men het laat rusten en mijn privacy hierin respecteert. Let's focus on the good things.' Volgens Yvonne Coldeweijer van juicekanaal Life Of Yvonne zou Verweij (31) meermaals ontrouw zijn geweest. Ze deelde zondag beelden waarop de schaatser zoenend met een ander te zien zou zijn.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen