Beste expeditieleden staan aan wal: huidig seizoen Robinson krijgt deze kritiek

Entertainment

Beste expeditieleden staan aan wal: huidig seizoen Robinson krijgt deze kritiek

Anne van Aartrijk
Door

Anne van Aartrijk

Gepubliceerd op

26 september 2022 22:00

Bron / Fotografie

beeld Jasper van Suyk

Gepubliceerd op

26 september 2022 22:00

Bron / Fotografie

beeld Jasper van Suyk

Soms is er niets lekkerder dan voor je televisie ploffen en een potje commentaar geven. De een beperkt dat veilig en verstandig tot de vier muren van diens woonkamer, de ander knalt het linea recta op Twitter. Hoe dan ook, dit is jullie kritiek op het huidige seizoen van Expeditie Robinson.

1. Saai, saai en nog eens saai Al sinds RTL zes weken geleden de volledige cast aankondigde, klinkt er kritiek. Niet alleen zouden de expeditieleden niet bekend genoeg zijn, ook zou er te weinig gekonkeld worden en zouden er niet genoeg plannetjes gesmeed worden. Dat het hele internet straks weer in rep en roer is als hun favoriete deelnemer verraden wordt, laten we maar even achterwege. Voor nu houden we het gewoon bij: saai.

Lees ook: Raadsel opgelost: op deze exacte locatie is Robinson 2022 opgenomen 2. Eh, spoiler alert?  De wereld van spoilers en spoiler alerts. Je kunt 'm misschien het beste vergelijken met een mijnenveld: één kleine misstap en je bent de sjaak. En met de sjaak zijn bedoelen we dan een bak met Twitterstront over je heen krijgen. Een beetje zoals RTL krijgt als ze in de teaser al van alles weggegeven. Is ook niet zo heel handig.

3. Team groen is de lul Wat ook veel weerstand oproept, is het veranderen van spelregels middenin proeven. Het voormalig groene team werd daarbij meermaals benadeeld volgens veel kijkers. En laat daar nou net Nederlands favoriete expeditielid Harry Piekema in zitten. Triggered.

4. We moeten door Geduld is een schone zaak. Toch lijkt onder de fanatieke Expeditie Robinson-kijkers eerder te gelden: tijd is geld. Dus hup, opschieten met die hap. Vooral de proeven vinden we lang duren, al hebben die wel weer creatieve tweets tot gevolg.

5. Gevalletje acute hypochondrie We hadden het zelf nog niet helemaal in de smiezen (oeps, wat zegt dat over ons?), maar blijkbaar was er regelmatig een hoge piep in de afleveringen te horen. Je voelt 'm al aankomen, dat werkte op de zenuwen van veel Twitteraars. Mocht je de afgelopen weken dus last hebben gehad van acute hypochondrie en hebben getwijfeld of je geen tinnitus op bent gelopen op je laatste festival, dan is dat bij deze niet zo. Wij gaan ondertussen even een hoortest inplannen.

Lees ook: Goed gejat: deze 5 dingen werden wél succesvol gestolen tijdens Expeditie Robinson 6. Baas boven baas Het aller-, aller-, állerirritantst aan Expeditie Robinson? Dat iedereen er zoveel irritant aan vindt. En dat ook nog eens heel irritant op Twitter gooit. Strontirritant gewoon.

delen
Anne van Aartrijk

Anne van Aartrijk is Editor Entertainment & Lifestyle, geboren in 2000 (ja, dat is al langer dan tien jaar geleden) en getogen in Brabant, maar dan zonder de zachte G. Heeft een kat die Rechthoek heet en mag wakker gemaakt worden voor krokante tosti’s met kaas. Moeten ze wel écht krokant zijn, dat wel.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen