10 suggesties om Kopen Zonder Kijken een tikkeltje spannender te maken

Entertainment

10 suggesties om Kopen Zonder Kijken een tikkeltje spannender te maken

Ismay Gijsen
Door

Ismay Gijsen

Gepubliceerd op

26 maart 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld RTL

Gepubliceerd op

26 maart 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld RTL

Iedere maandagavond zitten we weer klaar voor een nieuwe aflevering van Kopen Zonder Kijken, maar tot nu toe is het nieuwe seizoen een beetje saai. Sorry, we zeggen het maar gewoon eerlijk.

De deelnemers zijn stuk voor stuk leuke mensen en het lukt Bob en Alex zelfs om twee huizen te fixen voor een regenbooggezin. Hartstikke fijn voor het Kopen Zonder Kijken-team, maar stiekem hebben wij ook wel een beetje zin in wat drama, toch? Daarom doen we tien suggesties om het nieuwe seizoen nét wat spannender te maken.

1. Selecteer deelnemers met onhaalbare wensen Van die drammende stellen met een bakfiets die een huis met tuin in hartje Amsterdam willen voor vier ton. Helemaal zin om de gezichten van Bob en Alex te zien.

2. Een aflevering zonder visgraatvloer en stalen deuren Geen kandidaten die een 'hotel look' willen, maar gewoon een gezellige jaren dertig keuken.

3. Of verbouw de boel gewoon een keer niet Surprise! Hier heb je jullie 30.000 euro terug.

4. Kies voor ondankbare kandidaten Zodat we massaal kunnen roepen: 'Nou ja, hoe kun je zo zijn?' Gaan we stiekem toch gewoon heel erg lekker op.

5. Laat Martijn een keer meedoen Vinden we lachen.

Lees ook: Kunnen we stoppen met doen alsof een deelname aan Kopen zonder Kijken doodeng is?

6. Of Bob Dát wordt pas spannend.

7. Ga voor deelnemers met een superklein budget Dat je uiteindelijk een huis kunt vinden voor vijf ton geloven we wel, maar lukt het ook met iets onder de drie ton?

8. Vervang de puzzeltocht voor een livestream met Roos Reedijk Zodat we al onze interieurvragen aan haar kunnen stellen.

9. Skip alle sponsors Gewoon voor één aflevering. Lukt het dan nog om voor 20.000 euro een huis compleet te verbouwen?

10. Laat Bob en Alex een random stad uitkiezen Goed voor het drama-effect. Weg met die eisen en wensen.

delen
Ismay Gijsen

Ismay (1996) is verslaafd aan organize video's op TikTok, maar kan zelf niks opgeruimd houden. Haar zuurverdiende centen geeft ze het liefst uit in een restaurant of aan een item dat op haar veel te lange wishlist met skincare prijkt.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Entertainment