Wil je zien: de deelnemers én eerste beelden van Winter Vol Liefde

Entertainment

Wil je zien: de deelnemers én eerste beelden van Winter Vol Liefde

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

28 november 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

bron en beeld RTL

Gepubliceerd op

28 november 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

bron en beeld RTL

De makers van onze grote favoriet B&B Vol Liefde komen dit jaar voor het eerst met Winter Vol Liefde. Daarin gaan vijf singles die Nederland hebben verlaten om hun dromen na te jagen in de Oostenrijkse, Noorse, Zweedse of Zwitserse kou op zoek naar die ene speciale persoon 'die hun hart verwarmt'. Oftewel: zin in. En leuk nieuws, want zowel de deelnemers als de eerste beelden zijn nu bekend gemaakt.

Alleereerst: de deelnemers.

Winter Vol Liefde - Benjamin - credits RTL

Benjamin, 26 jaar, Zwitserland Benjamin woont op 2.000 meter hoogte in een skigebied in Zwitserland. Elke ochtend wordt hij wakker met een prachtig uitzicht en hij start zijn dag het liefst in de zon op de piste. Benjamin werkt in de horeca, is spontaan, avontuurlijk, zorgzaam, betrouwbaar en een levensgenieter pur sang. En knap. Mag best gezegd worden.

Winter Vol Liefde - Edith - RTL

Edith, 51, Oostenrijk Edith woont samen met haar 14-jarige zoon in het prachtige Tirol. Ze verhuurt hier appartementen en verkoopt glamping chalets. Edith is een echte aanpakker en een harde werker, maar geniet ook volop van het leven. In haar vrije tijd gaat ze graag skiën, een hapje eten, relaxen in de sauna of geniet ze van de après ski. Lekker bezig, Edith.

Lees ook: Even inchecken: deze B&B Vol Liefde-koppels zijn nog altijd samen

Winter Vol Liefde - Guido - RTL

Guido, 43, Zweden Guido woont in de prachtige, ongerepte natuur van Zweeds Lapland. Hij is vrolijk, avontuurlijk, sociaal, liefdevol en een echte doorzetter. Hij houdt van de natuur, de ruimte en de buitenlucht. Zijn jongensdroom is uitgekomen sinds hij hier zijn eigen wilderniskamp runt en in de zomer tours en activiteiten organiseert; kanoën, hiken, vissen en bushcraften - kortom: de wildernis in. In de winter geeft hij les op een basisschool. Van alle markten thuis, die vent.

Winter Vol Liefde - Marco - RTL

Marco, 55, Noorwegen Marco woont in een betoverende omgeving in Noorwegen. Hij runt hier een boutique hotel met een prachtige tuin met kampvuurplaatsen om je op te warmen. Marco is een harde werker, maar geniet ook volop van het leven. Gelukkig is er in zijn omgeving genoeg te doen. Sneeuwwandelen, skiën, husky slee rijden, ijsbaden, of de natuur in met zijn Landrover met daktent. Dichterbij huis geniet hij van kampvuurtjes, wijn, lokaal eten en goede gesprekken. Dus de toon is gezet, geen slap gelul met Marco.

Winter Vol Liefde - Saul - rTL

Saul, 29, Zwitserland Saul leidt een luxeleven in Riederalp in Zwitserland. Hij runt een makelaarsbedrijf met zijn broers en geniet volop van het leven. Vanuit zijn prachtige appartement heeft hij uitzicht op de Matterhorn. Saul heeft een hechte band met zijn familie: hij heeft maar liefst vijf broers en ziet hen als zijn beste vrienden. Kom daar maar eens tussen. Oh ja, en de beelden.

Winter Vol Liefde is vanaf maandag 18 december elke maandag tot en met donderdag te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen