Wie is de beste exen-basher: Shakira of Miley?

Entertainment

Wie is de beste exen-basher: Shakira of Miley?

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

17 januari 2023 om 11:00

Bron / Fotografie

beeld Brunopress

Gepubliceerd op

17 januari 2023 om 11:00

Bron / Fotografie

beeld Brunopress

Voor zowel Shakira als Miley Cyrus staat de eerste maand van het nieuwe jaar in het teken van hun bekende exen. De twee zangeressen brachten allebei een liedje uit over hun exen Gerard Piqué en Liam Hemsworth. Eens zien wie de strijd om de Evil Exen Bokaal wint!

Tussen zangeres Shakira (45) en voetballer Gerard Piqué (35) ging het er (weer) heet aan toe dit weekend. De twee gingen vorig jaar uit elkaar nadat de topsporter haar inruilde voor een jonger model (22) en achterliet met een berg belastingproblemen. Shakira bracht daarom dit weekend een nieuw nummer uit waarin ze o.a. zingt: ‘Je hebt een Ferrari ingeruild voor een Twingo, een Rolex voor een Casio.' Hiermee doelt ze op de nieuwe vlam van haar ex. Die op zijn beurt weer even kinderachtig op de Colombiaanse reageerde door linea recta een sponsordeal met Casio binnen te slepen en in een Twingo op z'n werk aan te komen.

De hit: Het nummer heet '#53'.

De tekst: Los van de zinnen over de Twingo en de Rolex die nu viral gaan, is dit onze favoriet: So much time in the gym, but maybe work out your brain a bit, too.

De relatiestatus: Shakira en Piqué zijn allebei voor een jongere partner gegaan, Shakira zou het nu doen met surfer Gorka Ezkurdia (24).

De conclusie: Je moet heel wat artikeltjes doorspitten voor je erachter komt dat het voormalige stel twee kinderen heeft die op social media moeten aanzien hoe hun ouders lopen te kiften over Renault Twingo's. Geen winnaars hier.

Lees ook: Igone de Jongh verbreekt liefdesrelatie met Thijs Römer met 'zwaar hart'.

Ook Miley Cyrus besloot het jaar te beginnen met zoete wraak. Ondanks dat ze al een paar jaar van Liam Hemsworth gescheiden is, bracht ook zij afgelopen weekend een nummer uit over haar gestrande relatie. Het nummer heet 'Flowers', werd uitgebracht op Liam's verjaardag en de videoclip werd opgenomen in de villa waar hij haar meerdere malen zou hebben bedrogen met andere vrouwen. Oef... Verder bewijs dat dit nummer een sneer naar Liam is? 'Flowers' gebruikt een sample van het Bruno Mars liedje 'When I Was Your Man' dat werd gedraaid... op hun huwelijk. Duidelijk!

De hit: Het nummer heet 'Flowers'.

De tekst: 'We were good, we were gold, kind of dream that can't be sold. We were right 'til we weren't, built a home and watched it burn.' Dit zou slaan op de grote brand in het eerste huis van het stel. Maar nog beter: 'I can love me better baby'. Miley's liedje gaat vooral over zelfliefde en het feit dat ze haar ex helemaal niet (meer) nodig heeft. Kijk, dat zien we graag!

De relatiestatus: Liam Hemsworth doet het tegenwoordig met Britse actrice (en Miley lookalike) Gabriella Brooks. Miley gaat al een paar maanden steady met mede-muzikant Maxx Morando. Hij is de drummer van rockband Liily.

De conclusie Hoewel liedjes over exen altijd een beetje zielig zijn (we kijken naar jou, Taylor Swift), pakt Miley Cyrus het redelijk smaakvol aan. Geen details, geen openlijke sneren, focus op zichzelf. Prima!

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Wil je ook lezen

Meer van deze auteur