Wacht 'ns, wat doet deze oud Bachelorette-deelnemer ineens in serie Máxima?

Entertainment

Wacht 'ns, wat doet deze oud Bachelorette-deelnemer ineens in serie Máxima?

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

15 mei 2024 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Videoland

Gepubliceerd op

15 mei 2024 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Videoland

Verslaafd als we inmiddels zijn, zijn we natuurlijk helemaal bij met serie Máxima. In de laatste aflevering leren we meer over de tijd die de koningin in New York doorbracht, waar ze zichzelf vragen over haar jeugd begint te stellen en tegelijkertijd van haar single leven geniet. Dat we een van haar scharrels al kennen uit De Bachelorette, hadden we alleen niet helemaal zien aankomen.

Op een gegeven moment komt - in een restaurant en later in het bed van Max, gespeeld door Delfina Chaves - namelijk Samé Anwari voorbij. Je weet wel, die vent die net naast de winst greep in De Bachelorette met Sylvia Geersen. Sylvia koos uiteindelijk voor kapitein Joris, maar op plek twee stond Samé. Vonden wij trouwens best bijzonder, aangezien het op televisie leek alsof die twee elkaar nog amper hadden gesproken. Maar dat het een leuke man is, dat staat buiten kijf. Lees ook: Alles wat we tot nu toe weten over real life Máxima-koppel Martijn Lakemeier en Delfina Chaves

Dat moet Videoland ook gedacht hebben, want Samé is nu dus te zien in deze Nederlandse versie van The Crown. Mocht je je trouwens afvragen of je zijn beroep verkeerd hebt onthouden: nee, hij maakte tijdens zijn deelname aan De Bachelorette alleen bekend 'een eigen meubelzaak te hebben'. Oh, en zijn vrije tijd te besteden aan 'motorrijden, mindfulness, podcasts luisteren en zichzelf verder ontwikkelen'. Dat laatste kun je wel zeggen, want met deze eerste acteerklus is de beste man ineens op IMDB beland. Daar wordt hij gecredit als 'young colleague' van onze Max. Nog niet gekeken? Dan zie je hem vanzelf voorbij komen. Of je spoelt gewoon door naar minuut 24, kan ook.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen