De Bachelorette 1,5 minuut gesproken hebben en toch zo ver komen: Samé's holy grail-stappenplan

Entertainment

De Bachelorette 1,5 minuut gesproken hebben en toch zo ver komen: Samé's holy grail-stappenplan

Anne van Aartrijk
Door

Anne van Aartrijk

Gepubliceerd op

24 maart 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Videoland

Gepubliceerd op

24 maart 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Videoland

We hebben ons weer een partijtje zitten verwonderen over De Bachelorette. Terwijl zowel Samé als Sylvia steeds blijven verkondigen 'dat ze elkaar nog niet echt gesproken hebben', zit de vent inmiddels al met één been in de finale. Sterker nog: krijgt hij al voor de derde keer de eerste roos. Eh, hoe flikt hij dat? 

Heeft hij iets in haar drankje gedaan? Heeft hij haar, tussen de 'betoverende' zinnen in zijn gedicht door, gratis meubels uit zijn zaak beloofd? Of nog slinkser, heeft hij beloofd de ghostwriter van haar toekomstige poëziebundel te worden? Nee, de man hield zich gewoon aan het volgende stappenplan. Doe je dat, beland je zo in de finale. Klaar als een klontje. Lees ook: So long, motherfuckers: op deze 10 momenten voelen wij ons net Tjeerd met de witte roos

Het Zo Win Je Sylvia's Hart Zonder Haar Langer Dan Anderhalve Minuut Gesproken Te Hebben Stappenplan: 1. Zeg de volgende zinnen op Lieve Syl Dit gedicht draag ik graag op aan jou Als ik in je ogen kijk zie ik ze glinsteren als duizend sterren in de hemel Hemel op aarde is het enige wat je hebt gewild Onze wil is een zee van inspiratiebron Jouw inspiratiebron is je zachtaardige hart Lieve Syl, volg je hart Ja, wij kunnen er ook moeilijk kaas van maken. Maar dat maakt blijkbaar geen reet uit. 2. Deel je trauma Een absolute must dit seizoen. 3. Zeg dat je potentiële schoonzus geen verstand heeft Niets mis met een beetje tough love. 4. Maak je potentiële schoonmoeder aan het huilen Samé gaat lekker. 5. Vragen 'of iemand een eerlijk antwoord wil' en vervolgens een fokking politiek correct antwoord geven Daar komt het, dachten we. Nu gaat hij zeggen dat hij haar straal voorbij zou zijn gelopen op straat. Maar nee, er kwam juist iets heel liefs uit. Bijna net zo mooi als z'n gedicht. Bijna. 6. Sta op je strepen Oppervlakkige vragen? Kom op Syl, daar heeft Samé echt geen zin in (en die uitbarsting leverde hem weer een eerste roos op). Hij wil diepgang en meer van zichzelf laten zien. Weet je waarom? OMDAT ZE ELKAAR NOG STEEDS NIET KENNEN.

delen
Anne van Aartrijk

Anne van Aartrijk is redacteur bij &C, geboren in 2000 (ja, dat is al langer dan tien jaar geleden) en getogen in Brabant, maar dan zonder de zachte G. Is verslaafd aan kaasstengels en is er heilig van overtuigd altijd te kunnen voorspellen waar de treindeuren precies open zullen gaan.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen