Welke schokkende onthulling zou Rien tegen Paul doen in De Bachelor? We doen 10 voorzetjes

Entertainment

Welke schokkende onthulling zou Rien tegen Paul doen in De Bachelor? We doen 10 voorzetjes

Anne van Aartrijk
Door

Anne van Aartrijk

Gepubliceerd op

1 mei 2024 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld RTL

Gepubliceerd op

1 mei 2024 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld RTL

Als de makers van De Bachelor iets goed kunnen, dan is het wel teasen. Ook vorige week kregen we weer een flinke cliffhanger op ons dak. De grote onthulling van Rien, en vervolgens de totale shock van Paul. Maarre, watskeburt?

Voor een officiële ontknoping moeten we natuurlijk tot morgen wachten, maar wij hebben wel wat ideeën. Gebeurde er op het strand, vlak voordat Paul zegt: 'Ik had dit écht niet zien aankomen. Totaal niet', niet gewoon het onderstaande? 1. Rien onthult eigenlijk verliefd op Paul te zijn Komt mooi uit, want Paul heeft toch geen flauw idee wie hij moet kiezen. 2. Rien zegt te gaan stoppen met het woord 'lieverd' Die zagen zelfs wij niet aankomen. 3. Rien heeft eindelijk ontraadseld hoe je 'Paul' uitspreekt Het kostte de vrouwen een paar weken, maar Rien heeft de code gekraakt. Lees ook: Een belangrijk Bachelor-dilemma doet zich voor: is het nou 'Paul' of 'Pawl'? 4. Rien gaat kaal Holy shit. 5. Rien biecht op dat hij 'patat' zegt in plaats van 'friet' Opnieuw: holy shit. 6. Rien biecht op dat hij helemaal niet van cocktails houdt Al die cocktailparty's.. Klinkklare leugens. 7. Rien is vergeten zijn edelstenen op te laden in het maanlicht Ja Paul. Daar zouden wij ook van in de war raken. 8. Rien heeft besloten zijn borst privé te willen houden en zijn bloes voortaan heel hoog dicht te knopen De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Lees ook: Deze sterrenbeelden zouden het goed doen in De Bachelor 9. Rien mist Beate zo erg dat hij het programma voor haar wil verlaten Friday night is toch niet voor the boys, Paul. 10. Rien heeft net een veer op de grond gevonden en is er net als Oelinda nu ook van overtuigd dat hij naar huis moet De magische veer is terug. Of gaat Rien daadwerkelijk naar huis, maar om een andere reden? Nogmaals: wij hebben wel wat ideeën. Zin in morgen.

delen
Anne van Aartrijk

Anne van Aartrijk is redacteur bij &C, geboren in 2000 (ja, dat is al langer dan tien jaar geleden) en getogen in Brabant, maar dan zonder de zachte G. Is verslaafd aan kaasstengels en is er heilig van overtuigd altijd te kunnen voorspellen waar de treindeuren precies open zullen gaan.

Meer van deze auteur

Meer lezen