Monica Geuze over nare ervaring in jeugd: 'Hij zei: je houdt hier altijd je bek over'

Entertainment

Monica Geuze over nare ervaring in jeugd: 'Hij zei: je houdt hier altijd je bek over'

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

30 maart 2023 om 16:00

Bron / Fotografie

fotografie Meis&Jip

Gepubliceerd op

30 maart 2023 om 16:00

Bron / Fotografie

fotografie Meis&Jip

Monica Geuze vertelt in de meest recente aflevering van haar podcast Geuze & Gorgels, samen met presentator Kaj Gorgels, over een vervelende ervaring uit haar jeugd. Ze sliep bij een vriendin, wiens broer net wat te ver ging.

De presentatrice is 12 als ze bij een vriendin logeert. Voordat ze gaan slapen liggen ze nog even op de kamer van de oudere broer van deze vriendin, als hij ineens over Monica's bovenbeen begint te strelen. 'Eigenlijk gewoon bij mijn kut,' illustreert Monica, recht voor z'n raap als ze is. 'Ik schrok daar best wel van.' De broer is ouder, 14 of 15 jaar, vertelt ze. 'Hij wist wel wat hij deed zeg maar. En ik was daar nog niet. Ik had nog nooit gezoend met iemand.' Lees ook: Niet alleen voor reünieshows, maar definitief: Thomas Acda en Paul de Munnik zijn weer een duo En dus hint Monica naar haar vriendin dat ze de logeerpartij liever op háár slaapkamer voortzet. Dat doen ze, maar vervolgens komt de broer opnieuw binnenlopen 'omdat hij ook bij hen komt slapen'. Monica's vriendin valt snel in slaap, waarna de broer doorgaat. 'Ik lag echt verstijfd in dat bed. Ik dacht: godverdomme, ik wil dit helemaal niet. Maar het overkomt je gewoon.' Op een gegeven moment probeert hij haar duidelijk te maken dat hij nu ook een handeling terugverwacht. 'Hij zei: vind je mij niet leuk ofzo? Ik werd er helemaal ongemakkelijk van, dus ik zei iets van ja, nee, ja, weet niet. Toen stampte hij boos het bed uit en zei hij: je houdt hier altijd je bek over.' Als Monica later met diezelfde vriendin op zeilkamp is, vertelt haar vriendin dat ze haar iets heel ergs moet vertellen. Namelijk: dat haar broer bij een vriendin die bleef slapen iets soortgelijks heeft gedaan. 'Toen zei ik: nou, dan moet ik jou ook iets ergs vertellen. Dat heeft hij een halfjaar geleden ook bij mij gedaan.' 'Dusseh, dat was eigenlijk heel raar,' eindigt de De Bachelorette-presentatrice het verhaal.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen