Doe ons maar een enkeltje: in dit hotel wordt het derde seizoen van White Lotus gefilmd (en dit kost het)

Entertainment

Doe ons maar een enkeltje: in dit hotel wordt het derde seizoen van White Lotus gefilmd (en dit kost het)

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

2 december 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

2 december 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld NL Beeld

Vanwege de schrijversstaking zullen we het derde seizoen van de White Lotus pas ergens in 2025 te zien krijgen, maar dat mag de pret niet drukken. Sterker nog: we gaan onszelf alvast warm maken. Waar o waar wordt seizoen drie gefilmd?

Het eerste seizoen werd gefilmd in het bizar luxe Four Seasons hotel op Hawaii en seizoen twee speelde zich af in de variant op Sicilië, genaamd het Four Seasons San Domenico Palace in Taormina. Je snapt 'm: de White Lotus-kijkers zijn weelde gewend.

De White Lotus locaties Want in seizoen één en twee zagen we alleen maar pracht en praal, met prachtige hotelkamers, rijkelijk gevulde wijnglazen en peperdure boten. Heerlijk om te zien, maar welke locatie kan hier nou aan tippen?

Het antwoord: nóg een locatie van Four Seasons. En ditmaal in Thailand, zoals een tijd geleden al bekend werd gemaakt. De enige vraag die dan nog overblijft is welke, want in Thailand zijn er drie Four Seasons hotels: een in Bangkok, een in Koh Samui en eentje in Chiang Mai.

Filmlocatie seizoen drie Nu blijkt het helemaal niet moeilijk te zijn om daarachter te komen, want maar één van de drie is nu al drie maanden 'volgeboekt'. Misschien gaan de zaken gewoon erg goed, maar de data is precies de duur van het filmen van één seizoen, namelijk van begin februari tot 1 april. Het is duidelijk: seizoen drie van de White Lotus wordt gefilmd in het Four Seasons Resort Koh Samui.

Lees ook: Maker The White Lotus: 'Het derde seizoen wordt gekker en groter dan eerste twee'

Kunnen we ons via de serie weer in het luxeleven wanen, want het wordt een duur grapje als je er zelf wilt overnachten. De goedkoopste optie is een nacht in de Serenity Pool Villa, waarvoor je minimaal 847 euro per nacht moet neerleggen. Wil je iets wat een beetje lijkt op de foto's hieronder, tik je rustig de 1472 euro aan. Doe ons een rol als figurant, a.u.b.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer lezen

Meer van deze auteur