Lastminutevakantie boeken? Op deze plekken schijnt de zon nog

Entertainment

Lastminutevakantie boeken? Op deze plekken schijnt de zon nog

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

4 november 2023 om 15:00

Gepubliceerd op

4 november 2023 om 15:00

Vakantiedagen over en een ticket naar de zon boeken? Wij geven je geen ongelijk. In een warm land overwinteren is altijd een goed idee. Vooral op deze vijf plekken is het goed vertoeven.

Sevilla Tropische temperaturen ga je er in de winter niet vinden, maar in de wintermaanden komt de dagtemperatuur in Sevilla zelden onder de vijftien graden. Best prima voor een vlucht van nog geen drie uur.

Costa Rica Zin in een droomvakantie en toevallig nog een zak met geld liggen? De beste reistijd voor Costa Rica is in de maanden december tot en met april. De gemiddelde temperatuur is in december dertig graden. Klinkt ons als muziek in de oren.

Lees ook: Vergeet Barcelona en Bali: deze alternatieven zijn goedkoper en minstens zo leuk

Fuerteventura Fuerteventura is de perfecte bestemming voor een zonvakantie in de winter. De gemiddelde temperatuur in december is twintig graden en zijn er rond de zes zonuren per dag. Die gebreide trui en dikke winterjas kun je dus thuislaten.

Zuid-Vietnam Vietnam staat niet alleen in de top tien van meest populaire vakantiebestemmingen voor 2024, maar is ook nog eens een geschikte bestemming voor de wintermaanden. De beste reistijd voor Zuid-Vietnam is tussen november en april. Dan is het tussen de 22 en 32 graden. In het noorden kan het daarentegen wel koud worden. Goed om rekening mee te houden tijdens een rondreis.

Algarve Mooie plek? Check. Relaxte sfeer? Check. Prima temperatuur? Dubbelcheck. In Algarve is het van december tot februari gemiddeld 17 graden. Op de dagen dat de zon fel schijnt kan het kwik zelfs richting de 20 graden kruipen. Wij zouden het er op gokken en een ticket boeken.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen