Dit torenhoge bedrag verdient de Selling Sunset-cast met een gesponsorde Instagrampost

Entertainment

Dit torenhoge bedrag verdient de Selling Sunset-cast met een gesponsorde Instagrampost

Ismay Gijsen
Door

Ismay Gijsen

Gepubliceerd op

19 mei 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Netflix

Gepubliceerd op

19 mei 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Netflix

Met Instagram kun je een shitload aan geld verdienen, weten we allemaal. Dat geldt ook voor de cast van Selling Sunset. Uit speurwerk van onroerend goed experts Agent Advice blijkt dat de realitysterren bakken met geld verdienen met een gesponsorde Instagram-post.

Holy moly!

Onderzoek Agent Advice heeft onderzocht hoeveel tv-persoonlijkheden uit de vastgoedsector kunnen verdienen op social media. Voor het onderzoek zijn de social mediaprofielen van deze groep grondig onderzocht. Vervolgens werd berekend welke ster het invloedrijkst is op social media en hoeveel ze kunnen verdienen per gesponsorde Instagrampost.

Lees ook: We mogen weer: 7 dingen die je herkent bij het kijken van Selling Sunset

Zoveel verdient de cast Het Selling Sunset-lid dat het meest verdiend is *tromgeroffel* Christine Quinn. Hoe kan het ook anders. Onze favoriete mean girl heeft 4,6 miljoen volgers op Instagram en staat op de derde plek in de lijst. Er wordt geschat dat ze zo'n 13.000 euro (!) per gesponsorde Instagram-post kan verdienen.

Chrishell Stause - aka de aartsvijand van Christine - staat op de vierde plaats met een geschatte verdienste van 11.500 euro per gesponsorde Instagrampost. Niet slecht, Chrishell! Zij heeft momenteel 3,6 miljoen volgers op the gram. Verder staan Heather Rae Young (9.300 euro), Mary Fitzgerald (6.600 euro), Empanada Emma Hernan (6.500 euro), Jason Oppenheim (4.200 euro), Maya Vander (4.100 euro) en Tarek El Moussa (3.900 euro) op de 'rijke mensenlijst'.

Lees ook: Van creepy animaties tot boze boomers: alles wat je wilt weten over Disney's live-action film The Little Mermaid

De rijkste stinkerd Wie er op nummer één staat? Dat is niet iemand uit Selling Sunset, maar Joanna Gaines. Er wordt geschat dat zij 52.000 euro krijgt voor een gesponsorde post op Instagram. De ontwerper en ondernemer heeft 13,7 miljoen volgers. Samen met haar man Chip Gaines heeft ze tal van inkomstenbronnen, waaronder de Fixer Upper-serie, Magnolia Realty, Magnolia Network, Magnolia Homes én retail- en restaurantbedrijven in hun geboortestaat Texas.

delen
Ismay Gijsen

Ismay (1996) is verslaafd aan organize video's op TikTok, maar kan zelf niks opgeruimd houden. Haar zuurverdiende centen geeft ze het liefst uit in een restaurant of aan een item dat op haar veel te lange wishlist met skincare prijkt.

Meer van deze auteur

Shop hier