Het bestaat echt: celebrities die (misschien) nog niks aan zichzelf hebben laten doen

Entertainment

Het bestaat echt: celebrities die (misschien) nog niks aan zichzelf hebben laten doen

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

1 december 2023 om 13:00

Bron / Fotografie

fotografie NL Beeld

Gepubliceerd op

1 december 2023 om 13:00

Bron / Fotografie

fotografie NL Beeld

Tegenwoordig is de kans groter dat een bekend persoon wél iets aan zichzelf heeft laten doen, dan niet. Maar gelukkig zijn de wonderen de wereld nog niet uit, want ze bestaan zeker: celebrities zonder cosmetische ingrepen. Je moet effe zoeken, maar dan vind je ook wat.

En tuurlijk, niet alleen vrouwen veranderen dingen aan zichzelf. Alleen in dit artikel gaat het daar toevallig wel over.

Gigi Hadid Alhoewel haar jongere zus, Bella Hadid, veel aan zichzelf heeft laten doen, zegt Gigi geen ingrepen te hebben gehad. Haar natuurlijke look is over de jaren heen hetzelfde gebleven. Ze is bijna te knap om helemaal natuurlijk te kúnnen zijn en daarom denken sommige chirurgen dat ze wat fillers heeft gehad en misschien ook een kleine neuscorrectie. Als ze iets heeft gedaan, is het in ieder geval onzichtbaar.

Meryl Streep Als succesvolle actrice is de verleiding groot - vooral als je wat ouder wordt - om wat aan jezelf te laten doen. Meryl vertelt in een interview met Good Housekeeping dat je verbaasd zou zijn hoeveel vrouwen, maar ook mannen, het cosmetische pad bewandelen. ‘Je moet het ouder worden omarmen,’ is daarom haar motto.

Selena Gomez Op 31-jarige leeftijd straalt de schoonheid van Selena Gomez door je beeldscherm heen. Omdat de zangeres wat meer volume in haar gezicht heeft gekregen, gingen er al snel roddels rond dat ze fillers heeft. False. Zelf verklaart Selena dat ze door haar lupus-medicatie watergewicht vasthoudt, waardoor ze nu een maatje meer heeft.

Halle Berry Geen spuiten en prikken voor Halle Berry, hoewel ze in een interview met Yahoo aangaf dat de druk om het wel te doen erg groot is in de Hollywood-wereld. Wat haar tegenhoudt? Acceptatie dat schoonheid vooral aan de binnenkant zit en dat iedereen ouder wordt. Vast en zeker dat ze op haar tachtigste nog steeds die glow heeft.

Zendaya Veel vrouwen zouden een moord doen voor de looks van Zendaya. Tenminste, als we het internet mogen geloven. Toch raden wij het af om te moorden en raden wij aan om lekker van jezelf te houden. Een stuk goedkoper en je belandt er niet mee in de bak. Ondanks het feit dat de actrice zich nog niet uit heeft gesproken over plastische chirurgie, lijkt het erop dat ze nog niet onder het mes is geweest. Haar gezichtskenmerken zijn door de jaren heen hetzelfde gebleven.

Kate Winslet Op 48-jarige leeftijd ziet Kate Winslet er nog steeds prachtig uit. Ze is veel meer bezig met een gezonde levensstijl dan hoe haar uiterlijk over de jaren heen verandert. 'Plastische chirurgie gaat tegen mijn principe’s in,' vertelt ze in een interview met the Telegraph.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer lezen

Meer van deze auteur