Gwen van Poorten verbreekt verloving en verliest spullen bij verhuizing: 'Mijn hele leven staat op zijn kop'

Entertainment

Gwen van Poorten verbreekt verloving en verliest spullen bij verhuizing: 'Mijn hele leven staat op zijn kop'

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

6 december 2023 om 11:00

Bron / Fotografie

beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

6 december 2023 om 11:00

Bron / Fotografie

beeld NL Beeld

Gwen van Poorten laat op haar Instagram Stories weten dat ze een aantal weken geleden haar verloving en relatie heeft verbroken. De verloving heeft in totaal drie maanden geduurd. En alsof dat nog niet vervelend genoeg was, ging ook de verhuizing van de presentatrice allesbehalve goed.

Op Instagram laat ze weten dat ze haar spullen tijdens de verhuizing tijdelijk had opgeslagen in de verdieping onder haar nieuwe woning. Door een miscommunicatie hebben de verhuizers al haar spullen uit deze ruimte gehaald en laten vernietigen. 'Met alles bedoel ik alles. Al mijn foto's, erfstukken, herinneringen, kleding. Mijn hele leven,' zegt Gwen.

Lees ook: Daar komt de bruid: Gwen van Poorten en vriend stappen in huwelijksbootje

De duidelijke verslagen Gwen deelt het hele verhaal met haar volgers, omdat ze het belangrijk vindt dat iedereen weet dat haar leven niet alleen maar leuk is. 'Ik heb de afgelopen 48 uur mezelf geprobeerd bij elkaar te rapen, maar ik weet even niet hoe ik verder moet. Jullie hoeven hier verder niks mee, maar weet even dat mijn leven even op z'n kop staat.' Om het te relativeren, zegt ze het volgende: 'Ik woon wel op de mooiste plek van Amsterdam nu.' Hopelijk voelt ze zich toch nog een beetje thuis.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer lezen

Meer van deze auteur