Free the nipple: wedden dat deze 7 celebs straks helemaal losgaan?

Entertainment

Free the nipple: wedden dat deze 7 celebs straks helemaal losgaan?

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

20 januari 2023 om 16:00

Bron / Fotografie

tekst Sanne Roes beeld Pexels

Gepubliceerd op

20 januari 2023 om 16:00

Bron / Fotografie

tekst Sanne Roes beeld Pexels

Tieten mét tepels op je tijdlijn? Binnenkort misschien wel! Deze week kreeg Meta, het moederbedrijf van Instagram en Facebook, namelijk het advies om hun richtlijnen aan te passen.

Foto's van vrouwentepels mogen nu niet, die van mannen wel. Oneerlijk, vinden heel veel gebruikers. En deze zeven celebrities ook. Wij hebben zo'n vermoeden dat zij helemaal losgaan als dat tepelverbod verleden tijd is.

1. Kendall Jenner De op één-na jongste dochter van Kris Jenner is misschien wel het meest rebels van de familie. Als model paradeert ze al regelmatig (half)naakt over de catwalk, maar ook in haar privé heeft ze weinig moeite met het tonen van haar tetten. Kendalls uitleg? 'Ik ben blij met m'n borsten en het is een leuke manier om m'n piercings te showen.'

2. Victoria De Angelis De bassist van de band Måneskin – die Italiaanse rockband die in 2021 't Eurovisie Songfestival won – zoekt als een echte rocker graag de grenzen op met haar outfits. Zo staat ze wel eens topless op het podium, en bedekt ze haar tepels op Instagram met emoji's en stickers. Afgelopen september plaatste ze nog deze foto op the gram. Kort gezegd: deze meid durft.

3. Florence Pugh In juli 2022 bezocht Pugh een Valentino show in een prachtige roze see through jurk. Ze werd overladen met kritiek over haar borsten. Gefrustreerd plaatste ze er een bericht over op haar Instagram: 'Respecteer lichamen, respecteer vrouwen. Al die ophef om twee schattige kleine tepels...'

4. Cara Delevingne Tijdens het Met Gala in 2022 liep Cara Delevingne topless en bedolven in goud over de rode loper, haar tepels nog wel bedekt. Sinds 2014 doet het model al mee aan de free the nipple movement en daagt ze de strenge richtlijnen van Instagram graag uit met foto's die nét kunnen.

5. Bella Hadid Het model droeg in 2017 een doorzichtige jurk van Dior, waar (surprise, surprise) weer ophef over was. Toch plaatst ze tot op de dag van vandaag nog graag bh-loze selfies op Instagram. Ook op de catwalk rockt ze vaak een doorzichtige top.

6. Miley Cyrus Sinds de Wrecking ball videoclip heeft de zangeres flink wat shit over zich heen gekregen. Al jaren plaatst ze voor #freethenipple foto's op Instagram waarbij haar tepels (net niet) zichtbaar zijn. De ene keer ziet Meta dat nog net door vingers, de andere keer worden ze er al snel weer verwijderd. Wij weten bijna zeker dat Miley niet kan wachten tot het verbod van de app wordt af gehaald.

7. Rihanna Ook al deed ze 't niet bewust, Rihanna was een echte voorganger van de free the nipple beweging. In 2014 waren haar tepels te zien in een doorzichtige jurk, en daar was – je raadt het al – enorme ophef over. De zangeres plaatste altijd al graag topless foto's op Instagram, en heeft de app zelfs een tijdje verwijderd omdat deze de foto's bleef verwijderen. Nog even wachten Riri, het mag bijna weer.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer entertainment

Meer van deze auteur