Fan van Squid Game? Dan wil je deze bizarre show ook zien

Entertainment

Fan van Squid Game? Dan wil je deze bizarre show ook zien

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

11 mei 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Netflix

Gepubliceerd op

11 mei 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Netflix

Het is nog steeds niet bekend wanneer het tweede seizoen van Squid Game van start gaat, maar niet getreurd: Netflix komt intussen met een andere bizarre serie. Als we de streamingdienst mogen geloven wordt The 8 Show minstens zo vreemd.

Netflix is dol op Zuid-Koreaanse series en geef ze eens ongelijk: series als Squid Game, Alice in Borderland, Physical:100 en Queen of Tears zijn allemaal ontzettend geliefd.

Waar gaat de serie over? The 8 Show is de nieuwste aanwinst van de streamingdienst en gaat over acht deelnemers die meedoen aan een riskante realityshow. Ze zitten opgesloten in een hoog, mysterieus gebouw van acht verdiepingen waar ze zo lang mogelijk moeten blijven zitten. Hoe langer ze het volhouden, hoe meer ze verdienen.

Lees ook: Vond je Baby Reindeer goed? Dan wil je deze 5 series ook zien

De deelnemers moeten het honderd dagen zien vol te houden. Het grootste obstakel? De eerste levensbehoeften zoals water, eten en elektriciteit kosten extreem veel geld en gaan van de geldprijs af. Als dat niet Squid Game-achtig klinkt weten wij het ook niet meer.

Releasedatum en trailer Nieuwsgierig geworden? The 8 Show staat vanaf 17 mei op Netflix. De trailer bekijk je hieronder.

The 8 Show | Official Teaser

The 8 Show | Official Teaser

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Entertainment