Dit is wanneer de eerste kerstfilm op Netflix verschijnt (en deze 5 komen er nog aan)

Entertainment

Dit is wanneer de eerste kerstfilm op Netflix verschijnt (en deze 5 komen er nog aan)

Ismay Gijsen
Door

Ismay Gijsen

Gepubliceerd op

13 november 2023 om 17:00

Bron / Fotografie

beeld Netflix

Gepubliceerd op

13 november 2023 om 17:00

Bron / Fotografie

beeld Netflix

It's the most wonderful time of the year en wat ons betreft gaat-ie van start zodra Netflix kerstfilms gaat toevoegen. Dit is wanneer de eerste verschijnt en deze vijf knallers van kerstfilms komen er nog aan. Ready, set, binge.

Best Christmas Ever Best Christmas Ever is dit jaar de eerste kerstfilm die op Netflix verschijnt. Het verhaal draait om studievriendinnen Charlotte (Heater Graham) en Jackie (Brandy Norwood). Ieder jaar schept Jackie in haar kerstnieuwsbrief op over hoe fantastisch haar leven is. Charlotte gelooft daar he-le-maal niets van en neemt deze kerst de proef op de som wanneer ze onverwachts met haar familie bij Jackie op de stoep staat.

Wanneer te zien? 16 november.

Best. Christmas. Ever! | Trailer

Best. Christmas. Ever! | Trailer

Family Switch Fan van Freak Friday en 13 Going on 30? Dan ga je de kerstfilm Family Switch leuk vinden. In deze nieuwe film wisselt de familie Walker vlak voor de kerstdagen plotseling van lichaam. Als dat maar goed gaat. Spoiler alert: gaat het niet.

Wanneer te zien? 30 november.

Family Switch | Trailer

Family Switch | Trailer

Lees ook: Mogen we al? Dit is wanneer je de kerstboom 'mag' opzetten

De Bad Guys En De Foute Feestdag Zo'n kinderfilm waarvan je het stiekem helemaal niet zo erg vindt om mee te kijken. Deze kerstspecial gaat over Meneer Wolf en zijn bende criminelen dieren die de kerstsfeer terug naar de stad moeten brengen om zo hun jaarlijkse Feestdagen-Overvalspektakel in stand te houden.

Wanneer te zien? 30 november.

De Bad Guys En De Foute Feestdag | Trailer

De Bad Guys En De Foute Feestdag | Trailer

Catering Christmas Catering Christmas is een film uit 2022, maar verschijnt binnenkort voor het eerst op Netflix. Het verhaal draait om cateraar Molly Frost (Merritt Patterson) die gaat koken voor het kerstgala van een lokale stichting. Daar krijgt ze - je verwacht het niet - een band met de knappe neef van de gastvrouw. Geen Oscarwaardige film, kijkt waarschijnlijk wel lekker weg.

Wanneer te zien? 1 december.

Catering Christmas | Trailer

Catering Christmas | Trailer

Så Var Det Jul Igjen Scandinavische kerstfilms zijn altijd een goed idee. Hoi Hjem til Jul, hoi Julestorm. Gelukkig brengt Netflix dit jaar weer nieuwe uit: Så Var Det Jul Igjen. Of in het Engels: Christmas as Usual. De film gaat over Thea (Ida Ursin-Holm) die teruggaat naar haar woonplaats om een klassieke Noorse kerst te vieren met haar familie. Dit jaar is er alleen één ding anders: ze neemt haar Indiase vriend Jashan (Kanan Gill) mee. Wat een gewone kerst had moeten worden, verandert in een chaotische en hartverwarmende feestperiode die ieders vooroordelen en tradities op hun kop zet. Zin in.

Wanneer te zien? 6 december.

Yoh! Christmas Is het echt Kerstmis als je geen film hebt gezien over een dertigjarige single die een neppartner strikt voor het kerstdiner van haar ouders? Dit is precies waar Yoh! Christmas overgaat. Onder druk liegt Thando (Katlego Lebogang) dat ze een vriend heeft waardoor ze slechts 24 dagen heeft om een nieuwe lover te zoeken voor aan de kersttafel van haar ouders.

Wanneer te zien? 15 december

delen
Ismay Gijsen

Ismay (1996) is verslaafd aan organize video's op TikTok, maar kan zelf niks opgeruimd houden. Haar zuurverdiende centen geeft ze het liefst uit in een restaurant of aan een item dat op haar veel te lange wishlist met skincare prijkt.

Meer van deze auteur

Meer lezen