Dit gebeurt er dus als Kopen Zonder Kijken-kandidaten een hond hebben

Entertainment

Dit gebeurt er dus als Kopen Zonder Kijken-kandidaten een hond hebben

Ismay Gijsen
Door

Ismay Gijsen

Gepubliceerd op

9 april 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld RTL

Gepubliceerd op

9 april 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld RTL

Honden hebben iets fascinerends. Als er een viervoeter in je buurt komt, moet je er gewoon aandacht aan schenken. Aaien, hoog stemmetje opzetten, dat soort werk. We kunnen onszelf gewoon niet helpen. Ook Roos sloeg een tikkeltje door toen ze een foto zag van beagle Toby.

In de aflevering van maandagavond maakten we kennis met Koen en Matthijs. Het koppel wil graag van België terug naar Nederland en schakelden daarvoor de hulp in van het Kopen Zonder Kijken-team.

Mooi plekje voor de hond Hun moodboards? Hotelchic met veel zwart, hoe kan het ook anders. Al geven de heren aan dat ze ook graag een mooi plekje voor hun hond willen. Wij moeten dan denken aan iets van een lekkere mand in de hoek. Of vooruit, een mooi plaid op de bank waar 'ie mag zitten of een poef die matcht met het interieur. Roos gaat daarentegen een stapje verder. Zij interpreteerde de woorden 'een mooi plekje voor de hond' meer als 'laten we door het hele huis een hondenthema' aanhouden. Of hoe Roos het noemt: een honden-herenhotel.

Lees ook: Een huis zonder kleur en nog zes dingen waarvan we schrokken in Kopen Zonder Kijken

Hondendetails everywhere Naast dat beagle Toby een hele gang (?!) voor zichzelf krijgt, zijn overal in het huis hondendetails terug te vinden. Van een enorm (maar dan ook echt enorm) beagle-schilderij tot een hondenbeeldje in zowel de badkamer als woonkamer en theedoeken met hondenprint in de keuken. Begrijp ons niet verkeerd, Roos heeft (samen met Bob) weer een parel van een huis afgeleverd, maar of het de bedoeling was van Koen en Matthijs? Wij durven onze hand er niet voor in het vuur te steken.

Kopen zonder kijken

Lang verhaal kort: vertel wanneer je meedoet aan Kopen Zonder Kijken niet dat je een hond hebt en haal die mand gewoon lekker zelf. Tenzij je in een soort hondenmuseum wil wonen. Of in een honden-herenhotel.

delen
Ismay Gijsen

Ismay (1996) is verslaafd aan organize video's op TikTok, maar kan zelf niks opgeruimd houden. Haar zuurverdiende centen geeft ze het liefst uit in een restaurant of aan een item dat op haar veel te lange wishlist met skincare prijkt.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Entertainment