Dáhag goede voornemens: Goldband-zanger Milo spijt van lijntje coke op podium

Entertainment

Dáhag goede voornemens: Goldband-zanger Milo spijt van lijntje coke op podium

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

23 januari 2023 om 14:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld Carmen Kemmink

Gepubliceerd op

23 januari 2023 om 14:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld Carmen Kemmink

Afgelopen vrijdag was er op sociale media veel ophef rondom Goldband-zanger Milo Driessen. Tijdens een optreden snoof hij namelijk cocaïne op het podium. 'Niet zo slim,' zegt hij zelf bij NPO 3FM, kort nadat de band de Popprijs won.

'Ik kan er heel duidelijk over zijn: ik had het niet moeten doen, ik heb het wel gedaan', vertelde de zanger op 3FM. 'Mensen mogen hun mening erover hebben. Ik kan beloven dat ik het nooit meer ga doen.' Wel maakte hij nog even duidelijk dat hij het nooit meer 'op het podium' zal doen.

Lees ook: Goldband: 'Begin 2023 stoppen we even'

Eventjes niet meer En dat terwijl de band in het grote interview met &C nog zulke goede voornemens leek te hebben. 'Begin 2023 gaan we allemaal even stoppen,' vertelde mede Goldband-lid Boaz aan ons. 'Drie maanden geen drank en drugs. Eh… nou ja, tweeënhalve,' voegde Karel eraan toe. Dit plan was bedacht omdat ze zich goed wilden voorbereiden op hun optredens in de Lotto en de AFAS Live, die in maart dit jaar zullen plaatsvinden.

De grote winnaars Goldband won op Eurosonic Noorderslag de Popprijs, één van de meest prestigieuze Nederlandse muziekprijzen. Volgens de jury heeft de Haagse band het afgelopen jaar een flinke impact op de Nederlandse popmuziek gemaakt met hun knallende optredens en eigen artistieke visie. Gefeliciteerd jongens, en nu weer terug naar de voornemens?

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer entertainment

Meer van deze auteur