Dit budget moet je minimaal hebben voor een deelname aan Kopen Zonder Kijken

Entertainment

Dit budget moet je minimaal hebben voor een deelname aan Kopen Zonder Kijken

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

24 maart 2024 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld RTL

Gepubliceerd op

24 maart 2024 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld RTL

Wij zouden zo tekenen voor een deelname aan Kopen Zonder Kijken. Wie wil er nou geen Alex, Bob en Roos die de woning van je dromen voor je fixen? Er is alleen één kleine kanttekening: je moet wel een minimaal budget hebben als je mee wil doen aan het woonprogramma.

Alex en Bob verklapten het exacte bedrag aan De Telegraaf.

Zoveel moet je hebben Het voelt haast onmogelijk om in de huidige huizenmarkt de woning van je dromen te vinden. Laat staan als je een klein budget hebt. Meedoen aan Kopen Zonder Kijken is daarom ook niet goedkoop: je moet minimaal een budget hebben van 400.000 euro. Kun je maximaal 350.000 euro lenen? Dan kom je niet door de selectie heen. 'Je moet wel 5 ton hebben, willen we wat leuks kunnen doen,' zegt Alex in het interview.

Lees ook: Kunnen we stoppen met doen alsof een deelname aan Kopen zonder Kijken doodeng is?

Een hoop biedingen Nu horen we je denken: maar Alex en Bob hebben toch altijd vrij snel een huis? Nou, dat valt dus tegen. Voor ons kijkers lijkt het alsof de deelnemers binnen no time een huis hebben bemachtigd, maar gemiddeld gaan er zo'n 23 biedingen aan vooraf. Weten we dat ook weer als we met gepaste jaloezie naar het populaire RTL-programma kijken.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Entertainment