Bizarre stamboom: Woody Harrelson en Matthew McConaughey zijn misschien écht broers

Entertainment

Bizarre stamboom: Woody Harrelson en Matthew McConaughey zijn misschien écht broers

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

24 april 2023 om 14:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

24 april 2023 om 14:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Wát? Acteurs Woody Harrelson en Matthew McConaughey zouden wel eens broers kunnen zijn en staan nu zelfs open voor een DNA-test…

Alsof je een aflevering van Dr. Phil zit te kijken, toch? Woody Harrelson (61) werd onlangs door Stephen Colbert geïnterviewd voor diens programma The Late Show. Hier gaf hij meer inzicht in de fantheorie dat hij en McConaughey (53) broers zouden kunnen zijn - omdat ze zo op elkaar lijken. Het idee is dat Woody's vader het heeft gedaan met Matthews moeder, toen zij en haar man even uit elkaar waren.

Lees ook: Wist je dat deze iconische filmrollen bijna door een andere acteur gespeeld waren? Volgens Harrelson zou dit best wel eens waar kunnen zijn, omdat hij een tijd terug met Matthews biologische moeder praatte en zij nonchalant liet vallen dat ze Harrelsons vader kende. 'We keken naar een tenniswedstrijd en ik was hardop aan het filosoferen over mijn vader en hoe hij nooit ergens spijt van had gehad en opeens zei Matthews moeder: 'Ik… heb je vader gekend.'' Volgens grappenmaker Colbert is die pauze tekenend - hij noemt het een 'pregnant pause'. Volgens de acteur klopt het ook dat zij en Matthews vader een tijdje uit elkaar zijn geweest. In die periode zou het gebeurd kunnen zijn. 'Ik snap het wel, voor hem is het gevoeliger, hij heeft het gevoel dat hij zijn vader hierdoor verloochent.' Lees ook: Kendall Jenner, keep your (ex-)boyfriends in check: Bad Bunny zegt sorry na beledigen Harry Styles

Nog meer juice: Woody's vader was een zware crimineel en stierf in 2007 in de gevangenis. Zijn moeder is nog in leven. De ouders van McConaughey hadden ook een turbulent huwelijk. Sterker nog, ze hadden er drie. Ze trouwden drie keer en scheidden twee keer en hadden een gepassioneerde en soms ook gewelddadige relatie. Matthews vader is in 1992 overleden, in bed - tijdens de daad. Zijn moeder leeft nog. 

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen