Leuk babynieuws: Bibi Breijman en Waylon verwachten derde kind

Entertainment

Leuk babynieuws: Bibi Breijman en Waylon verwachten derde kind

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

6 december 2023 om 14:00

Bron / Fotografie

beeld Brunopress

Gepubliceerd op

6 december 2023 om 14:00

Bron / Fotografie

beeld Brunopress

Bibi Breijman en haar partner Waylon verwachten samen hun derde kind. Dat kondigt Bibi vandaag aan met een filmpje op Instagram.

Wat nu al hetzelfde is als bij haar vorige zwangerschappen? Die misselijkheid. 'Elk emmertje is voor iets heel moois.' Bibi Breijman opnieuw zwanger Bibi en Waylon vertelden het nieuws aan dochter Teddy (5) en zoon Chester (1) tijdens pakjesavond. De zangeres legde aan haar dochter uit waarom ze steeds moest overgeven en naar het ziekenhuis moest. Ze schrijft op Instagram: ''Gaat mama nu dood?' vroeg Tedje onwetend in deze derde HG-ronde. Toen we thuis kwamen uit het ziekenhuis, wilden we het haar toch maar alvast vertellen.'

Lees ook: Bibi Breijman over vreemdgaan Waylon: 'Het heeft ons inzichten gegeven'

'Mama heeft weer een baby'tje in haar buik,' zegt Bibi in de video. Haar dochter ziet het liefst een zusje erbij, maar als Bibi aan haar jongste kind vraagt of hij het leuk vindt, zegt-ie resoluut, met zijn minimale vocabulaire, 'nee!'. Gelukkig vinden wij het wel leuk.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer lezen

Meer van deze auteur