De ultieme Bachelor-babbel: Chantal vraagt Thomas 't hemd van het lijf

Entertainment

De ultieme Bachelor-babbel: Chantal vraagt Thomas 't hemd van het lijf

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

6 mei 2022 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Liselore Chevalier

Gepubliceerd op

6 mei 2022 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Liselore Chevalier

In Bachelor-babbel heeft &C elke week nagebeld met een opvallende deelneemster uit De Bachelor en zijn we een heleboel te weten gekomen dat je niet in de afleveringen zag. Nu de reünie is uitgezonden, is er eigenlijk nog maar één iemand die we aan de tand willen voelen, en dat is Mr. Bachelor himself. Hebben wij effe geluk dat-ie volgende editie in &C's groot interview staat. Wij presenteren u: een exclusief en ultrakort kijkje in het gesprek tussen Thomas en Chantal Janzen.

Is het al aan tussen jou en Merel?  'Ik ben nog steeds lekker met haar aan het daten. We zijn stapelgek op elkaar, dat hadden we niet zien aankomen. We houden het nog steeds vol samen, ook al was het pittig om dingen in het geheim te doen.'  Tegenwoordig lijkt het me nog lastiger dan vroeger iets geheim te houden. Een foto is zo uitgelekt. Je bent zo gesnapt.  'Merel en ik deden er alles aan om maar niet gesnapt te worden. Niemand - zelfs vrienden en familie niet - mocht weten dat we samen waren. Toen we laatst samen op vakantie gingen, boekten we twee verschillende vluchten. En zelfs in het buitenland ben je op je hoede.' 

Moet je wennen aan een relatie? 'Ik vind het moeilijk om meteen voor honderd procent voor iemand te gaan. Ik durf er niet vól in te springen, omdat ik geen druk wil voelen dat het moet slagen. Ik rem mezelf bewust af.' 

Benieuwd naar de rest van het interview én de stomende shoot? Dan zul je nog heel even geduld moeten hebben tot 18 mei, wanneer &C's juninummer in de winkels ligt. Oftewel: stay tuned.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen