Deze sterrenbeelden zouden het goed doen in De Bachelor

Body & Mind

Deze sterrenbeelden zouden het goed doen in De Bachelor

Ilse Derix
Door

Ilse Derix

Gepubliceerd op

30 april 2024 om 17:00

Bron / Fotografie

beeld Jasper Suyk

Gepubliceerd op

30 april 2024 om 17:00

Bron / Fotografie

beeld Jasper Suyk

Terwijl het huidige seizoen van De Bachelor nog in volle gang is en wij allemaal aan de buis gekluisterd zitten, kan het bijna niet anders dat het een paar keer door je hoofd schiet: hoe zou ik het er vanaf brengen in die situatie? En voordat je het weet, denk je misschien wel: ik ben single and ready to mingle, zou ik niet de perfecte match zijn voor die bachelor?

Maar hoe bepaal je nu of je daadwerkelijk de stap moet wagen om je aan te melden, of dat je beter kunt blijven dromen? Het antwoord is verrassend eenvoudig, want het staat in de sterren geschreven. De volgende sterrenbeelden zouden volgens Bustle namelijk uitstekende Bachelor-deelnemers zijn:

Tweeling (21 mei - 20 juni) De camera is verliefd op Tweelingen. Astroloog Erin River Sunday legt aan Bustle uit dat Tweelingen enorm nieuwsgierig en onvoorspelbaar zijn. Met hen weet je nooit wat er gaat gebeuren. Hun combinatie van scherpe humor, spontaniteit en charme houdt iedereen op het puntje van zijn stoel.

Lees ook: Beate over haar deelname aan De Bachelor: 'Ik kan wat arrogant uit de hoek komen, maar ik ben niet pathetic'

Leeuw (23 juli - 22 augustus) Leeuwen zijn geboren om te stralen in De Bachelor. Deze zelfverzekerde deelnemers laten zich niet zomaar imponeren; je moet echt je best doen om hun aandacht te winnen. Maar als je dat eenmaal voor elkaar hebt, deinzen ze er niet voor terug om hun liefde te tonen. Verliefd worden is hun favoriete bezigheid - en laten we eerlijk zijn, dat is heerlijk om naar te kijken.

Vissen (19 februari - 20 maart) Vissen brengen een golf van romantiek met zich mee naar elke datingshow. Ze zijn enorm empathisch en vallen als een blok voor iemand, of dat nu tijdens een snelle speeddate is of bij de eerste cocktailparty. Ze kunnen helemaal in hun fantasieën en dagdromen opgaan en zullen dan ook snel verliefd worden. Ja, vissen zijn een ware droom voor elke realityshow-producer.

Dus, Tweelingen, Leeuwen en Vissen, we kunnen niet wachten om jullie te zien schitteren in het volgende seizoen van De Bachelor. En aan alle andere sterrenbeelden: niet getreurd, er zijn nog genoeg andere realityshows om aan deel te nemen. Special Forces wellicht?

delen
Ilse Derix

Ilse Derix (2002) is tekststagiair bij &C en een echte Limburgse. Ze kan niet genoeg krijgen van oude romcoms, is stiekem verliefd op haar jonge hond Moos en ze doet spontaan een dansje van blijdschap als ze iets echt heel lekker vindt (tot ergernis van haar tafelgenoten, oeps).

Meer van deze auteur

Meer lezen van Body & Mind