Wie Is De Mol?-fans opgelet: vanaf deze datum is het seizoen met onbekende Nederlanders te zien

Entertainment

Wie Is De Mol?-fans opgelet: vanaf deze datum is het seizoen met onbekende Nederlanders te zien

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

14 mei 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

14 mei 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Ja dat klopt, er komt een extra seizoen van het hitprogramma Wie Is De Mol? met onbekende Nederlands. Dit seizoen zal afspelen in Oman, schrijft omroep AVROTROS in een persbericht. Het nieuwe seizoen wordt niet op tv uitgezonden, maar is vanaf 28 juni te streamen op NPO Start.

De kandidaten wisten van tevoren niet dat ze meededen aan een speciale editie van Wie Is De Mol? Volgens de omroep vertrokken ze naar Oman 'niet wetende dat er een saboteur in hun midden is en wat de ware aard is van hun reis'. Voor oud-deelnemer Hilla Noorzai was het een droom die uitkwam. 'De energie, authenticiteit en scherpzinnigheid van de kandidaten hebben dit avontuur voor mij onvergetelijk gemaakt,' aldus de presentatrice. Het seizoen begint in Muscat, de hoofdstad van Oman. Daarna reizen de kandidaten naar het binnenland en de Wahiba-woestijn.

Lees ook: Snij die trouwtaart maar aan, want Kalvijn en Nina Warink zijn afgelopen zondag getrouwd

Het seizoen wordt niet gepresenteerd door Rik van de Westelaken, maar door presentatrice Hila Noorzai. Zij presenteert het programma eenmalig. De reguliere editie van Wie is de mol? die in januari 2025 verschijnt wordt opnieuw gepresenteerd door Van de Westelaken.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen