Waylon hint op comeback bij The Common Linnets: 'Deur is nooit dicht geweest'

Entertainment

Waylon hint op comeback bij The Common Linnets: 'Deur is nooit dicht geweest'

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

17 april 2024 om 17:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

17 april 2024 om 17:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Waylon heeft de deur opengezet voor een terugkeer bij The Common Linnets. In de 538 Middagshow op Radio 538 insinueerde de zanger dat hij weer terug de studio in wil met Ilse DeLange. 'Iedereen maakt een comeback op dit moment. Dít zou pas een comeback zijn,' zei hij.

Waylon en DeLange gingen in 2014, nadat ze tweede waren geworden op het Eurovisie Songfestival met het nummer Calm After The Storm, uit elkaar en hadden ook een tijdje geen contact meer. DeLange zette de band voort en ging met de overige bandleden op tour. Ook verscheen er een tweede plaat waar Waylon niet aan meedeed.

'De deur is voor mij nooit dicht geweest,' zei Waylon woensdag. De zanger herhaalde dat hij en DeLange geen ruzie hebben. 'Een paar jaar geleden hebben we elkaar gezien in een restaurant. Toen zijn we naar elkaar toe gelopen en zei ik: wordt het niet eens tijd dat we elkaar een hele dikke knuffel geven? En toen hebben we elkaar een hele dikke knuffel gegeven en misschien nog wel een traan erbij. Weet je wat het ook is? Het grootste succes in haar carrière en het grootste succes in mijn carrière, die delen we met elkaar.' Lees ook: Rolf Sanchez ging na 'heftige relatiebreuk' in stilteretraite: 'Het was allemaal te veel'

DeLange zei vorig najaar nog dat fans van The Common Linnets voorlopig geen derde album hoeven te verwachten. 'Op dit moment staat daar niks concreets voor gepland. Ik focus mij nu met name op mijn solocarrière.'

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen