Taylor Swift mag tijdens VMA's belangrijkste award in ontvangst nemen

Entertainment

Taylor Swift mag tijdens VMA's belangrijkste award in ontvangst nemen

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

13 september 2023 om 09:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld Brunopress

Gepubliceerd op

13 september 2023 om 09:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld Brunopress

Superster Taylor Swift heeft de hoofdprijs van de Video Music Awards van MTV gewonnen. Zij maakte de video van het jaar bij haar hit Anti-Hero, de eerste single van haar album Midnights. Het nummer is een verhaal over onzekerheden met een overduidelijk refrein: 'Ik ben het, hallo, ik ben het probleem, ik ben het.'

'Dit is ongelooflijk', zei de zangeres op het podium terwijl ze haar Moon Person-beeldje vasthield. 'Het feit dat dit een prijs is waarbij de fans stemmen wie de winnaar is, betekent zoveel voor mij.'

Lees ook: Lief gebaar: Taylor Swift gaf iedereen van tournee een gouden ketting

Rapper Ice Spice werd uitgeroepen tot beste nieuwe artiest. Stray Kids, een band die is samengesteld tijdens een realityshow, won de prijs voor beste K-pop en SZA maakte volgens de muziekfans de beste R&B-video voor het nummer Shirt.

De Colombiaanse popzangeres Shakira werd geëerd met de Video Vanguard Award voor haar hele carrière. Na het uitvoeren van een tweetalige medley van haar hits, waaronder Hips Don't Lie en Whenever, Wherever dankte de zangeres haar fans. 'Heel erg bedankt dat jullie mijn leger zijn en me helpen in al mijn veldslagen', zei ze.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen